Bilder fra agilitykurs 13. og 14. september 2008

Så var vår lenge etterlengtede agilityhelg vel i havn, og jeg tror alle var veldig fornøyd etter helgen. Jeg vil takke deltagere og trener Anja for en kjempeflott helg!!! Positive og lærevillige; rett og slett en kjempegjeng! Jeg storkoste meg på sidelinjen. Good to be back! Alle fikk trent godt, og Anja fant løsninger som passet hver enkelt. Skal bli spennende å følge dere videre.

Nå er allerede planleggingen av et nytt kurs i gang, og jeg er i dialog med annen aktuell trener, så får vi se hva det blir ut av det. Dette for at trener-Anja også kunne tenke seg å gå et kurs. Dere får beskjed så snart jeg har noe konkret. En ting som i alle fall er sikkert er at Anja leies inn i gjen til våren/sommeren. Vi booker nok en dato så fort neste åre terminliste er offentliggjort.

Nedenfor følger en del bilder fra kurset, tatt med mitt pingle-kamera. Jeg får oversendt bilder fra Karina en av dagene, tatt med hennes proff-kamera, så de legges ut så fort jeg får de. Titt gjerne innom igjen. Jeg hadde ikke fått med alle her, men de som savner seg selv her, bare slapp av… det kommer, det kommer 🙂

Cecilie og Billy med fin kontakt

Kjempebra felt!

 

Tjohei hur det går!

 

Karina og Kaiza: "Bli der!"

 

"Flink jente Kaiza" En ekvipasje og regne med bare Kaiza og "mor" får roet seg litt. Og de er på meget god vei allerede, nesten ikke til å kjenne igjen. Skal bli sååå moro og følge dere videre!

Karina og Kaiza i farta… ( peker du på flyet Karina? he he)

 

Lise og Tuva: Sånn skal det være på feltet ja! Noen gode råd fra treneren her…

 

Lise og Tuva i banen. En litt mer uvanlig agilityrase ( Gordon setter) men du for en fart, og veldig god kontakt. Flott ekvipasje!

 

Vakre Tuva

 

Briefing! Sånn ser det ut når man skal lære seg banen, for det må man før man tar med seg hunden ut.

 

Kaiza

 

Charlotte og Kida ( den dama var det fart i gitt) Meget lovende hund!

 

Lise og Kiri. Allerede en meget stødig ekvpiasje, som gjør det godt ute på stevner. Gjelder bare og holde motivasjonen oppe 🙂

 

Siv og Sindi på oppløpet -og høøøyt over! Sindi holdt veldig godt i helga, selv om hun prøvde seg litt med å slå av høygiret et par ganger. Tror løsningen ble funnet og det gikk faktisk an å slå den på igjen! Gøy!!! Lovende ekvipasje!

 

 

 

I matpausen går praten livlig, og det hendte faktisk at noen andre enn Anja kom til ordet også 🙂 Selv om det nesten er å ta i litt 🙂

 

Blide er dem i alle fall!

 

"Hør nå her folkens – jeg traff en kæill på by’n i går…." 

EH…. Anja… du er ikke litt på villspor nå vel??? Agility-kurs vet du…

 

Mer enn en som fikk seg en god latter av "Gale-Anja" i løpet av helga, godt hun kan le av seg selv også.

 

oj…. er vi slitne tro?

4 thoughts on “Bilder fra agilitykurs 13. og 14. september 2008

 1. Heisann Hege.
  Takk for et kjempekoselig kurs hos deg. Anja var bare utrolig flink til å lære ifra seg. Toppers altså. Gleder meg allerede til neste kurs. Masse kule bilder har det blitt tatt også.
  Mvh Charlotte og galegjengen.

 2. takk for positive tilbakemeldinger 🙂 alltid hyggelig..
  mye fine bilder her da, hæggis! hehe..og noen kongekommentarer jeg har ledd godt av 😉 forresten noen som har lagt merke til mongo-anklene mine på et par av bildene?!! haha…hva skjer med kroppen min liksom!
  jeg hadde det i allefall veldig hyggelig og folka var lærevillige og flinke 🙂 kommer gjerne tilbake.

 3. Hallå!

  Kurset var helt knallers, så vi og gleder oss til fortsettelsen. Det gjelder både av det ene og det andre he he:-) Humoren og alt var jo topp, ser jo ut til at kommentarene fortsetter her:-)
  Bildene kommer snart. Vi snakkes.

Leave a Reply