Jumping Diva en uke før agilitydebuten

Endelig har jeg fått bloggen min noenlunde på beina igjen, og det viktigste er nå på plass 🙂 Dermed tid for en oppdatering…

Vi har trent godt de siste to ukene, og vi føler oss nå klare for debuten i agilityringen om 5 dager. Diva har hatt løpetid nå, så synes det har manglet bitte litt på gnisten, men den var i ferd med å komme tilbake for fullt på trening i går. Prøvde så godt det lot seg gjøre å kopiere  kl. 3 banen i Follo forrige helg, men med et par små justeringer. Har foreløbig bare en tunnel, så tunnel nr 2 ble erstattet med et hopp, og så tror jeg vi puttet inn et hjul som ikke opprinnelig var med -om jeg ikke husker helt feil. Diva gikk kjempebra, synes jeg, og jeg gikk trent litt blind cross på forskjellige steder i banen. Det går bedre og bedre, bare jeg er rask nok 🙂 Nå er det “litt” tungt underlag siden det er i et ridehus, men allikevel synes jeg det går så bra som jeg kan forvente. Nå gjelder det bare å se hva som skjer i konkurranse, og av erfaring ; der kan alt skje 🙂

Fikk filmet litt på treningen i går, og det kan ses på linken nedenfor her 🙂

Jumping Diva en uke før debuten 🙂 

Kom gjerne med tilbakemeldinger agilityfolk;) Vi kan alltid forbedre oss!

5 thoughts on “Jumping Diva en uke før agilitydebuten

 1. Hei,
  du hånterte jo så fint den follobanen! Håper det blir snart resultater og film fra Moelv også… Det eneste som du kunde ha gjørt bedre, er mer tillit når du sender Diva runt hinderen. Sånn at hun har bedre plass til å lande, og at du da allerede har bevegelse mot neste hinder. Men kjempefint så løpet ut! Dere kommer sikkert til å gjøre masse feilfria løper…

 2. Resultater og oppdateringer fra helgen kommer ut på kvelden, men film fra Moelv har vi dessverre ikke Men er jeg fornøyd? Jaaa da…
  Ida, Takk for det 🙂
  Jenny; du har helt rett i det, jeg stoler ikke helt på henne der enda, så hun får litt liten plass. Men bare vi får trent litt mer nå, så skal jeg nok greie å slippe opp litt Jobber fortsatt også med å få fart på beina og stikke fra henne litt tidligere ved blindcrossene , og synes selv det går bedre og bedre…men vi (jeg) har noe og jobbe med ja… hmr…

 3. Takk for hilsen i bloggen vår:-) Ja det blir spennende å se hvor mye vi får ut av dette året, får bare krysse fingerene. Må jo takke deg kjempe masse for den jobben du har gjort med MEG, det er jo det som er grunnen til resultatet.
  Gratulerer så mye med resultatene dine også fra Moelven, det var ufattelig gøy å se dere gå. deilig å se at det ikke var antydning til at hun stakk av:-) Dette blir knall videre.

 4. Jeg så ei som slet litt på treningene tidlig i høst, men så også potensialet, så det har bare vært en sann glede å prøve og hjelpe deg litt på vei. Dere er uansett noen helt supre treningskompiser, og jeg satser på at vi fortsatt får mange fine treningsøkter sammen 🙂

Leave a Reply