Min nye klubb : Gjøvik hundeklubb

Så er valget tatt i forhold til hvilken klubb jeg skal gå for i år, og i år blir det  Gjøvik Hundeklubb 🙂

De har et par veldig bra ekvipasjer i klasse liten, og trengte en hund til på laget, så da var saken ganske grei. Jeg synes det er veldig greit å ha noen med litt ambisjoner på laget, sånn at man i det minste kan ha noen forhåpninger om en plassering i ny og ned 🙂 Dessuten har klubben flere andre dyktige ekvipasjer. Får håpe vi ferskingene ikke saboterer alt for mye for de andre da… he he..

Nå teller jeg på knappene om jeg skal melde til Tønsberg-stevnet i mars, for ellers er det ikke noe i nærheten før 1. mai igjen. Det som veier litt i mot, er vel at det er i et ridehus, og det kan fort bli kaldt en hel dag i mars. Teller videre utover kvelden… 🙂

Forresten på søndag var det morsdag, og ikke nok med at vi fikk 1.plass som den perfekte morsdagsgaven, men da jeg kom hjem på ettermiddagen, hadde Renate gjort i stand til sin mor 🙂 Pyntet liten kake med rose og hjerte og dekket på lys og blomster.  Det var så koselig atté 🙂

3 thoughts on “Min nye klubb : Gjøvik hundeklubb

 1. Så utrolig gøy at dere valgte Gjøvik, jeg har ikke noen ag hund fortiden, men Hedda og jeg skal få kommet igang om ikke så lenge.

  Gratulerer så utrolig mye med kjempe resultater på deres debut og masse lykke til

  Klem Heidi

 2. Her i huset ble jeg faktisk ikke feiret på morsdagen i år.. Men jeg fikk et treperlesmykke av Emma (snart 3 år nå), og mandagen etter fikk jeg elektrisk boksåpner av Idar.. hihi 😉
  Gleder meg til å se hvordan det går med dere og klubbvalget fremover!

  Klem, Ida

 3. Hei Ida! Bedre sent enn aldri er det noe som heter( morsdagsgaven altså:))… Og når jeg tenker meg om, så tror jeg faktisk det er mottoet mitt… he he.
  Vedrørende Gjøvik HK; blir spennende og se om vi får til noen lagstarter utover året. Nå kommer jeg vel ikke til å trene der, litt for langt unna til det, men jeg ordner meg jo selv her jeg, så det går jo bra allikevel:) Vi trener Agility to ganger i uken vi, i alle fall gjennom vinteren. Til sommeren blir det jo noe mer. Alt er så mye mer lettvindt på sommeren når banen står oppe utenfor døra mi:)
  Ikke noe agility på deg for tiden??

Leave a Reply