Agility & motivasjon

Diva med sitt nye Back on Track Dekken

Denne mnd er det motivasjon, motivasjon og motivasjon som gjelder. Diva er ikke helt seg selv etter løpetiden, så regner med at det kan vare en måneds tid til. Så er det bare om å gjort og ikke miste tålmodigheten underveis, da man så gjerne skulle gjort en masse…  Nå har jeg bare trent fremadsending og litt enkle kombinasjoner på de siste treningene, og slalåm for seg selv. Nå er det bare om å gjøre og få opp tempoet igjen. Helt sirup er hun ikke, men mangler den vanlige lille ekstra gnisten.

Fredag står det litt felt på programmet, samt en enkel kombinasjon med fart. To korte økter holder. På søndag skal vi på Stovner Hk uoffisielle stevne på Hellerudsletta. Vi trenger stevnetreningen, så det er midt i blinken siden det er en stund til neste offiselle stevne.

Nå prøver jeg og erstatte mye av godbitene med leker, og nå har jeg endelig funnet en leke som faller skikkelig i smak. Ellers er hun nemlig “en hund” etter godbiter…:) Men i noen tilfeller vil en leke være mer passende, så nå jobbes det intenst med saken.

I mangel på en “hundemur”, fant vi noe blant hestehinderne, som vi kunne trene på 🙂

Vi trener fremadsending

Endelig fikk vi også vårt “Back on Track” dekken, som jeg lenge har tenkt å anskaffe meg. Det skal brukes forebyggende i forbindelse med trening og konkurranser, og kan også bruke dersom man har fått en skade, for fortere å restituere seg. Dette er mye brukt i hestemiljøet, og jeg ble veldig glad da jeg fant ut at det fantes produkter til hund også.( Også til mennesker) Dersom noen er interessert i produktet sa kan dere ta kontakt med Jenni; www.agilitymalle.no Evt www.backontrack.eu for mer info om produktene.

One thought on “Agility & motivasjon

Leave a Reply