Treningsvideo(agility) fra Gjøvik 24.01.2010 m.m

Forrige søndag tok vi turen til gjøvik for å trene litt med Morten og Liv, siden vi trenger å trene på litt andre steder samtidig som vi heller ikke har fått trent ag siden før jul. Vi går nemlig på kurs hos Lundqvist hundeskole to kvelder i uken for tiden, og det kræsjer med ag-trening:) Jeg med Diva og Renate med Bailey. En litt annen måte og trene hund på enn jeg er vant til, men artig å prøve noe nytt. For Diva sin del for å se om vi kan løse problemer på agilitybanen med ny litt input i forhold til kontakt og vekt på ro. Det har i alle fall skjedd mye med henne i løpet av de kurskveldene vi har hatt, og at vi har godt av det begge to er helt sikkert. Nå lurer vi på om vi skal følge opp med nytt kurs, for problemene vil nok ikke være løst i løpet av en måned, spes ikke med tanke på stresset som oppstår på agilitybanen. De vektlegger også veldig å sette fokus på akkurat det jeg trenger for min hund, og til uken skal hun testes på agilitybane, for at de skal se se hva som skjer med henne/oss der. Selv om kurset egentlig ikke inneholder agility i det hele tatt. Og jeg må si at jeg setter stooor pris på at jeg får individuell oppfølging med tanke på det!
Men nå over til en liten videosnutt fra ag-treningen… Snurr film;)

One thought on “Treningsvideo(agility) fra Gjøvik 24.01.2010 m.m

Leave a Reply