Treningstilbud for høsten

Jeg tenkte jeg skulle gi et tilbud til de som evt ønsker litt hjelp med treningen og /eller trenger et sted å trene. Har satt opp tirsdager med instruksjon og torsdager som fritrening etter avtale.

Tar litt betalt for det fra nå av, men håper det ikke er helt avskrekkende. Gi gjerne tilbakemelding på det. Har investert en del penger i banen og prøver  oppgradere ytterligere, og håper dermed å gi et enda bedre treningstilbud etterhvert, til de som trenger og ønsker det. Både for de som ønsker å trene for seg selv, og de som ønsker litt hjelp videre. Kanskje utvider jeg med en liten bane til etterhvert, dersom behovet er der. Ta kontakt dersom du har noen spm og om du evt vil trene.

Nærmere informasjon om høsten ligger under linken “Agilitytreninger 2010”.

Leave a Reply