Strålende sesongavslutning i Tønsberg:)


Hadde gledet med til Tønsberg-stevne helt siden forrige stevne, for når man endelig er i gang igjen, kan man liksom ikke få nok… hehe… Planen var å ta bobilen ned fredag ettermiddag, siden stevnet for de små var på lørdag, og første start var kl. 08.30. Men gjett hvem som våkner natt til fredag og bare er sååå dårlig… er det mulig liksom?!? Sover så til langt på dag, og står opp og er fortsatt i så dårlig form at man ikke orker å gå fra et rom til et annet før man er helt ferdig. Ser ikke lyst ut nei.. Forsøker meg med en Ibux, for å se om formen kan bedre seg litt, og jammen ble den ikke litt bedre etter en times tid. I alle fall nok til at jeg fikk kjørt fram bobilen og satt på litt varme, sånn just in case man kan dra. Ble gradvis litt bedre, om ikke i stor form, så kl 21 bestemte jeg meg å dra, og så håpe at en natts søvn gjorde underverker.  Renate ble med som “støttekontakt” ;’) Turen nedover ble laang, men vi kom da fram.  En bitte liten luftetur og litt prating med allerede ankomne agilityvenner ble det før man stupte i seng ved midnatt.  Opp til briefing kl. 08.30, i noenlunde form, men løpingen måtte jeg spare til vi skulle gå løpet, den var ikke bedre enn det.

Første klasse ut; agility åpen.  Det startet kjempebra, et meget hårfint mønefelt, men feilfri runde ble det og en 3. plass. Diva som alltid pleier å være litt “tuslete” i første starten, var det definitivt ikke denne gangen, og jeg tenkte at det var da jaggu typisk at det ikke var den off. agility’n som gikk først denne gang, for da hadde vi hatt siste opprykket vårt. Tenkte at da var vel den sjansen forspilt, skal mye til at vi får et feilfritt ag-løp til -spes siden mønefeltet var så tynt. Neste klasse ut var da ag 1 liten, og jeg brukte oppvarmingen til “ned, ned, ned” med godbit som en liten kriseløsning, og håpet at det skulle redde oss gjennom feltene.  Siste stevne for i år, og siste mulighet for å få opprykket til kl 2 dette året… Jeg ville få det til -så full skjerpings!!! Vi startet… over bommen -ned på felt… “ned -ned” og jepp hun søkte ned, brukte litt tid på å lete etter godbit, men ok -vi fikk det med 😉 Så var det møne for tur, og joda hun gikk i alle fall lenger ned enn første klassen og det var et greit felt, så var det bare om å gjøre å redde seg gjennom resten av løpet. Hun var litt svimete, så ikke riktig like bra løp som i åpen, men vi var feilfrie!!!!!! Juhuuuuu -siste opprykket i boks :))) Det var alt som betydde noe denne helgen.  RES: nr 3 i klassen.  Selv om det ikke var målet når vi startet opp igjen i høst, så ble det allikevel et slags mål etterhvert, siden stevnene har gått såpass bra., og vi var så nære.

Etter noen timers pause for vårt vedkommene og , var det tid for hopp 2. Kom litt sent til briefingen, så dro avgårde og trodde jeg hadde full kontroll helt til Ørnulf gjorde meg oppmerksom på at hinder nr 2 faktisk skulle tas fra baksiden og ikke rett vei som jeg trodde. Med noen sekunder igjen av briefingen ble jeg bitte litt stresset og tenkte vel ikke helt klart, og dessuten hadde jeg startnr 1. Kort fortalt -disk på hinder 2.

Så sto åpen hopp for tur, og her var det bare å prøve å rette opp litt fra løpet før. Følte jeg gikk litt i surr aller først under briefingen, men så så jeg lyset -eller løsningen, og da var det bare og knalle til å prøve å unngå alle fellene underveis. Det greide vi,  og feilfritt ble det.

Spennende var det å vente på resultatene, kunne vi ha greid å komme på pallen tro? Vi ble i alle fall ropt inn til premieutdeling, men mange navn før meg. Kunne jeg ha havnet såpass langt ned da… ja, ja .det var jo mulig det, hadde jo ikke fått med meg løpene før jeg selv gikk. Men så når de skulle rope opp vinneren så var det jammen meg  Double Barrel’s Jumping Diva som ble ropt opp… Yes -seier!!! ikke dårlig…  ( Og bare speakeren som var en liten “moroklump” som forvirret oss litt bevisst…hehe)

Status fra helgen: 3 feilfrie løp og en disk. Siste opprykket i ag 1.

Ag 1 liten : 0 fp og 3. plass

Ag åpen: 0 fp og 3. plass

Hopp 2 liten- disk

Åpen hopp liten: 0 fp og 1. plass 🙂

Vel verdt å trosse dårlig form for dette her ja- Vi starter 2011 sesongen i kl 2 både ag+ hopp:)))

2 thoughts on “Strålende sesongavslutning i Tønsberg:)

Leave a Reply