Agilityhall – drøm eller virkelighet?

Har tidligere vært inne på tanken om å sette opp hall og også luftet det litt i miljøet, men la det så på is en stund… Men nå tror jeg tiden er kommet, og i disse dager jobbes det hardt for prosjektet. Tilbud er innhentet fra mange leverandører, kunstgress har jeg fått mot at jeg henter det til våren.Oppvarming blir det også mulighet til, det har mine aller, aller beste treningskamerat Karina sørget for :)Bakgrunnen for hall er at jeg ikke risikerer nok en vinter med dårlig underlag for de firbeinte, og også det å ha mulighet til å trene uten å være avhengig av andre hver gang. Det er ikke alltid like lett å få til den treningen man trenger når man alltid er avhengig av andre for å få gjort det. Det er ikke bare moro å bære hinder og sette bane på egenhånd, og så blir treningen ofte mere ork enn glede. Samtidig ser jeg at uten mulighet for noe oppvarming blir det i perioder vanskelig å få trent pga kulde. Denne vinteren har vi hatt et par mnd med kulde som gjør at man ikke får trent og ikke bør trene heller. Det samme så vi i fjor. Nå sier jeg ikke at hallen skal være konstant oppvarmet, men det blir i alle fall mulighet til å varme opp i kalde perioder til treningene, og evt kurser på vintertid.Blir hallen en realitet så skal selvsagt også andre få nyte godt av den, og jeg ser for meg en treningsavgift for de som ønsker å benytte seg av tilbudet. Evt vil det bli mulig for hundeklubber og leie tid for agilitytreninger. Agilitybanen skal stå oppe til enhver tid, så det skal være godt med muligheter for egentrening, men tenker meg også at jeg åpner for mulighet til å leie hallen på helgebasis enkelte helger i vinterhalvåret for andre hundeaktiviteter også. Dette vil jeg komme tilbake til når det evt blir en realitet. Men blir det hall, så blir det hall i år, og tenker den skal settes opp til våren og åpnes for agility til høsten når utesesongen er over. Vi har plass, selv om utsikten vår blir noe dårligere, men vi ser på løsninger her som vi kan leve med. Dette er min store drøm og de neste månedene nå vil vise om det blir med drømmen eller ikke… følg med 😉

Drøm eller virkelighet?
Drøm eller virkelighet?

4 thoughts on “Agilityhall – drøm eller virkelighet?

  1. Håper nå vårt hardt arbeidende prosjekt vil gå igjennom.
    Skal komme med varme jeg Hege. Alt for at vi skal komme oss opp og frem:-)

    Karina

  2. Så spennende Hege, er ikke dette alle agilityutøvere sin drøm da 🙂 Håper den går i oppfyllelse, og jeg kommer gjerne og trener mot avgift.
    Hilsen
    Nina

Leave a Reply