Agility på NKK Bø

Moelvstevnet ble jo sabotert pga kennelhoste, men jeg rakk akkurat Bø med 14 dagers karantene etter siste symptomer på hundene. Var allikevel litt usikkert på om jeg skulle reise, for rakk ikke få inn mer enn en bitte liten økt fredagen før. Bestemte meg i siste liten for allikevel å reise, vi trenger stevneerfaring… Hadde ikke akkurat så store forhåpninger da, for skulle gjerne hatt i alle fall en økt til etter uker uten trening. Første løpet viste forsåvidt at jeg hadde rett i det, selv om jeg konsentrerte meg for at vi skulle gjøre vårt beste. Allerede på hinder 3 i ag-løpet startet kaoset i det Diva slo seg på lengdehoppet etter en liten feilberegning, og det førte til en vegring i det hun løp forbi møne som var hinder 4. Under møne lå tunnelen, så var livredd hun skulle smette inn der, men etter en del klabb og babb fikk jeg henne rundt alt sammen og omsider over mønet, men med null felt ned. Så gikk det som en drøm til det sto igjen 3 hinder. 3 siste hinder var vippa, den tok vi flying og smukk avgårde på neste, og så gikk det selvfølgelig galt til siste hinder, der dro hun rett fram i stedet for til venstre; Disk! Vår 3. strake disk forresten… ikke akkurat noe å juble for :p Diskprosenten fra i fjor er et stykke unna akkurat nå, men noe av skylden får vi legge på manglende treningsgrunnlag i det nye året. Uansett skulle vi gå et løp til som var hoppløpet, det var et par steder som ga meg litt hodebry, så briefet og briefet… det første var starten; var ikke sikker på om jeg skulle tørre og ta den starten som jeg hadde lyst til å prøve på siden det medførte at jeg måtte gå ganske langt i fra, den andre hodebryen var inn til slalåm, og her valgte jeg en litt annen løsning enn de fleste andre til slalåmen, siden den viste seg å felle mange.. Så bl.a på Thomas T, at han valgte å gå på yttersiden i stedet for innersiden av pølse inn mot slalåm, og det funka godt for ham, så den løsningen briefet også jeg. Når jeg kom inn til start, bestemte jeg meg for å gå på startløsningen jeg hadde lyst til, som betydde å gå ganske langt i fra. Det funket alldeles perfekt og vi fikk en kjempestart, midt i løpet datt dessverre en pinne ned, mulig jeg forstyrret henne litt mye, men tok meg sammen for å prøve å kjøre bra resten av løpet. Det gjorde vi, og det var en kjempefin runde. En nydelig og konsentrert Diva med fin flyt!! Endte da med 5 fp og en 4. plass med desidert best tid. Hele 6 sekunder bedre enn nest raskeste, og nesten 9 sek under standardtiden. 4, 68 m/sek, uten at jeg presset henne er jeg godt fornøyd med. Så da reiste vi hjem fra Bø med en god følelse, og nå må vi absolutt prøve å få trent litt mer fram til neste stevne om 3 uker. Gleder oss 🙂

Ser at jeg blir mer og mer desperat etter gode treningsforhold, og blir mer og mer sikker på at å sette opp hall er det eneste gode alternativet framover. Føler at jeg nå begynner å nærme meg en løsning her i forhold til hall-leverandør, nå nå vi få sjekket liltt rundt grunnforhold og hvor mye grunnarbeidet det evt blir snakk om for å få god nok grunn. Uansett blir det nå sendt en en byggesøknad ganske fort, så det i alle fall er i orden. Ting tar jo uansett “litt” tid!

Leave a Reply