Tønsberg-stevnet 2. april

Ups… dette innlegget hadde jeg glemt å publisere gitt…… .:0 Riktig gammelt nytt, men legger det nå uansett ut. Har masse mer stevnenytt m.m, og det kommer snart 😉
Endelig stevne igjen… og denne gang sto Tønsberg for tur. Tidlig opp lørdag morgen, og vi ankom Lefdal Rideskole ca kl. 9. Denne dagen var vi bare 2 stk fra *Eidsvoll hundeklubb som skulle starte, siden det kun var offiselle klasser for små og mellomhundene på lørdagen. Så da var det meg med Diva og Siv med Sindi, og Anine med Dennis som supportere 🙂 Parkeringen var et stykke unna, men vi fikk kjøre og lesse av ved hallen, så da ble det engelig bare en fin luftetur tilbake igjen med hundene. Det var rimelig fullt inne i hallen, og vi tenkte “nei… ikke nå igjen”, men så viste det seg at vi kunne sitte inne i kafeen med hundene med utsikt over banene, så var det plutselig ikke noe problem allikevel. Synes egentlig det hele var litt råflott vi da, godt og varmt og med friske roser på bordene og ellers blomsteroppsatser både her og der. We like 🙂 kommer gjerne tilbake vi altså.. Litt uvant til agilitystevne og være og det enda det var et ridesenter. Underlaget var nok litt løst til å begynne med og noe ujevnt, men det kom seg uttover dagen jo mer nedtrampet det ble. Merket forøvrig ikke så mye til det under løpet.
Med 3 flotte løp av Diva’n så var dagen mer eller mindre fullkommen, selv om det ikke ble noen seiere denne gangen. Beste plassering kom i hopp 2, med en 3. plass med feilfritt løp og 4. opprykket i boks. Ett til nå så er vi i klasse 3 hopp. Elizabeth Wilhelmsen med sin nye hund Tara, var rett så overlegne og vi ble slått med ca 3 sek både i åpen hopp og hopp 2, så nå må vi nok snart begynne å fokusere mer på fart i konkurranser vi også, skal vi henge med de raskeste. Fokuset fram til nå har vært å gå kontrollerte løp, for å gjenvinne tryggheten. Vet jeg har mye å hente med å gire henne før start, men vi venter til klasse 3 med det. Opprykk i agility sitter visst langt inne ser det ut til…. Supre felt denne gangen, og Diva veldig fin, så greier jammen jeg og surre det til så vi får en vegring… ja, ja bedre lykke neste gang… får vi håpe…

Leave a Reply