Sandefjordstevnet og Stav-stevnet 2011

 Sandefjordstevnet 18. og 19. juni

 Fra klubben var det bare Siv med Sindi og meg med begge hundene som skulle stille. Dro ned fredag kveld med hver vår bobil,  jeg hadde selskap av Renate. Lørdagen startet med fint vær, og det var en koselig dag selv om resultatene våre ikke vare noe å skryte av. Siv fikk dog en plassering, så det reddet dagen;) Søndagen startet med regn, regn, regn, og jeg hadde egenltig ikke så lyst til å stå opp og gå ut. Vurderte et lite øyeblikk og bare droppe resten av stevnet og reise hjem, men fikk vel ta med meg et løp i det minste, og da var det jo gjort, regn eller ikke…Angrer ikke akkurat på det, agilityløpet vårt ble feilfritt, så der var 4. opprykket i boks. Jippi!!! Hoppløpet var også feilfritt, vi ga det vi hadde og kom inn til en fjerdeplass, 1,5 sek bak vinneren. Veldig godt fornøyd!  Fint stevne og fin plass, vi kommer tilbake neste år 🙂Diva

Bailey gjorde veldig mye bra, på lørdagen ble det litt surr i slalåm, og vi endte med disk, men ellers flyter han veldig godt. Søndagens hoppløp, disket vi allrede på hinder 2 da JEG (f%&¤#%&&%&) greide å slå borti vingen på hinderet med hånda mi.  Fortsatte selvfølgelig som ingenting, og Baileysen gjorde et kjempløp. Flink hund 🙂 Koser meg med den hunden på banen altså…Baailey - tunnel

Stav-stevnet 24-26. juni

4 stevner over 3 dager… Supert arrangement, flotte baner, flotte premier, fint vær….  Hva mer kan man ønske seg… Aldri opplevd at alle briefinger har gått bortimot helt etter tidskjemaet, helt suverent. Arrangørene hadde gjort en strålende jobb!

Med en samboer fortsatt på sykehus, var det litt skal-skal ikke reise, men ble det at vi gjorde det, det gikk jo an å reise ned om det ble noe spes. Han orket ikke noe særlig besøk om dagen, og det var noen som kunne besøke ham hver dag, så da følte jeg at det var greit. Dessuten var det  godt for Renate å ha litt annet å tenke på også, og bare det å komme seg bort litt i hennes sommerferie. Telefonkontakt kan man jo fortsatt ha. Så det endte med at vi ble dere helgen ut, selv om det ble litt fram og tilbake i løpet av helgen.

Fredagen startet med hopp 3, og siden det i tillegg var VM-uttak denne helgen, så tenkte jeg at man i alle fall fikk prøve å gi de litt konkurranse, selv om jeg selv ikke var kvalifisert til selve uttaket.  Det var bare å gutse på, vinn eller forsvinn… det ble… forsvinn…(disk) men masse bra…Vi prøvde!

Ag 2 var neste løp for Diva, og der ble det jammen feilfritt løp, men slått med 3 hundredeler(!) og vi fikk en 2. plass. Det var siste opprykket vårt, så jeg var strålende fornøyd. Har ikke helt bestemt for om jeg skal starte ag 3 på de første stevnene etter ferien, da vi fortsatt jobber med fart over felt. Taper for mye enda til å kunne hevde meg, men får tenke litt til på saken.. I alle fall skulle vi kjøre kl 2 ut denne helga. Lørdagens første stevne begynte som fredagen, disk i hopp 3.  Fikk en feil i ag2, og noe overraskende ble jeg ropt opp som vinner av klassen med 5 fp…  Helt greit for meg;) Baileysen kom gjennom hoppløpet med 10 fp, helt greit. Nr 6 av ca 20 startende.  REsten av dagen snakker vi ikke mere om…

Søndag og siste dag. Hopp 3: fikk feil i slalåm og var dermed ute av dansen, men en bra løp ellers, men det ble selvfølgelig masse tidsfeil, når vi måtte ta opp igjen slalåmen. Ag-løpet med Diva gikk veldig fint, 0 fp og seier. DEt var vår 5 feilfrie seier i kl. 2 denne sesongen, så med det vil vi klatre litt på listen over årets kl. 2 hund…:) Baileysen gikk et fint hoppløp, og denne gang klarte vi slalåmen også… alt gikk strålende til jeg fikk fullstendig jernteppe 3 hinder før mål… det endte selvsagt i disk… Grrrrrr…. irritert på meg selv enda!!!! Kunne ha blitt en strålende avslutning på helgen det… men, men….bedre lykke neste gang eller noe sånt 😉 Totalt sett godt fornøyd med 2 førsteplasser og en andreplass med Diva. Fine Hadeland Glassverk premier ble med hjem…  Nå er det konkurransefri fram til begynnelsen av august, men noe trening skal det selvsagt bli.

diva med premier

Leave a Reply