20 stativer (til agilitybanen) ferdig skrudd sammen

Puh… endelig ferdig med de tjue stativene. Hadde planer om å bli ferdig litt tidligere i uka, men er nok kommet litt i feriemodus, for ting tar liksom litt tid om dagen. Ikke for det, det er bare en uke siden jeg begynte altså. så helt krise er det ikke 🙂 Nå mangler det og få dem malt pluss skru på fester (til bommene). Tenkte jeg skulle bruke slange som jeg splitter og skrur på, men har ikke funnet den rette typen enda.

I øs pøs regnvær ble de siste ferdige… i alle fall nesten! Til sammen har jeg brukt ca 80 meter med materialer og rundt 250 skruer.

 Vel… å påstå at ALT er helt vinkelrett er vel og ta i "litt".. he he. Ups!! Jeg trøster meg med at det tross alt ikke er et møbel, men "bare" et hundehinder… ikke så lett å få det perfekt med vinkler og alt som skal passe sammen nei, men stresser alldeles ikke med det. Det duger så fint til mitt bruk atté!

Denne var litt bedre… 🙂

 Og "Pus" følger med…

 Dette bildet ble ikke tatt i dag, men en kveld rett før helga. "Litt" finere vær enn i dag var det ja..sent en kveld.

Og så lever vi litt farlig igjen da.. kan fort ende med et plask det her, men denne gangen gikk det faktisk bra..

Kveld…  Det er flott rundt her!

Og hjemme går Gutte Boys og koser seg ( Til venstre på bildet)

One thought on “20 stativer (til agilitybanen) ferdig skrudd sammen

Leave a Reply