S

 

 

 Så greide i alle fall Lise og få tatt ett bilde med BÅDE meg og Diva på… he he. Diva er her veldig klar for litt trening!

Så er visst sommeren på hell ser det ut til og vi var fort ute av feriemodusen. Vi er absolutt klare for en aktiv agilityhøst nå. På søndag hadde vi besøk av Lise med Kiri og Komatsu samt Ole-Thomas med Cash. Jeg hadde som mål å bli ferdig med alle hopphinderne til de kom, men dengang ei, det ble litt for mye kakebestillinger denne helga til at jeg rakk det, så det ble et desperat forsøk på å få bomfester på flest mulig av dem. Rakk i alle fall seks stativer, som blir tre hinder, og så hadde jeg tre av de gamle inntakte så vi hadde i alle fall seks hopphinder. Ut av det fikk vi en helt ok bane. Det var ingen som hadde behov for så avansert bane heller, siden alle hadde hatt mer eller mindre ferie i juli. Det var godt og komme litt i gang igjen.

Lise og Komatsu i drakamp. Viktig med lek under trening 🙂

Lise og Kiri i fint driv gjennom pølsa ( kanskje ikke Lise gjennom pølsa men)

Hei Mutter’n … vent på meg!! 

 Ole-Thomas og Cash. Fin slalåminngang!

Komatsu likte seg godt her han, det var full rulle 🙂 Det er ikke alle dager han har skrudd på bryteren sin, men det hadde han virkelig gjort denne dagen. Moro!!! Kiri har opprinnelig mer motor enn samboeren sin, og også hun gikk veldig fint. Hun gjør det jo også bra på stevner, og ligger som nr 3 på årets nybegynnerliste, hakk i hæl på de to første. Blir spennende å se om de kan avansere på listen i løpet av høstsesongen. Tvi Tvi!

Cash til Ole-Thomas har noen sinnsykt bra feltpasseringer, men sliter litt med riving. Men dette håper vi kan ordne seg etterhvert. Da skal det ikke bli enkelt å slå dem. Utrolig fin hund!

 Var spent på Diva med litt flere hunder rundt, selv om de stort sett satt i bur ved siden av, men det gikk over all forventning og hun var heltent på agility. Veldig bra fart og fine felt med unntak av opp på møne, men det tror jeg ikke blir noe problem når vi setter opp møne til normal høyde. Tullet litt med slalåminngang i fart, men mye bra her også. En bra søndagsøkt! På treningen i dag gikk hun en helt perfekt høyreslalåm i bane. WOW!!! Og samme fine farten og fremdriften. Nå skal jeg så smått begynne og sette litt mere utfordringer i banen, så hun lærer seg at det ikke alltid er nærmeste hinder som skal tas.

2 thoughts on “S

  1. så gøy det ser ut til at dere har det! er det du som bor rett ved fotballbanen på bøn – med banen ut mot veien?

Leave a Reply