Nok en uke med agility :-)

Denne uken har jeg fått puttet inn tre agilityøkter. En kort liten økt på mandag som gikk superbra, og på torsdag trente vi sammen med Karina og Kaiza og hadde en bra trening på tunnel under mønet.  Vi gikk vekselvis gjennom tunnel høyre eller venstre side, og så rett opp på møne. noen ganger rett opp på møne med tunnelåpning som lokket på begge sider. Diva gikk knallbra og gjorde ingen feil på dette overhode, kjempefart og korte svinger.  Er så kjempefornøyd med den hunden for tiden!! Det er så man får lyst til å trene hele tiden 🙂

Sånn sto banen torsdag; rett fram over 3 hoppehinder og så hadde vi tre alternativer vi trente på oppe ved møne/tunnel.

I dag hadde vi igjen besøk av Karina og Kaiza, og vi satte en bane vi fant på nettet. Diva gikk også i dag kjempebra med unntak av en gang hun løp forbi et hinder i første runde. Den får jeg ta støyten for, var nok litt utålmodig og dro henne forbi. På et sted tok vi fram stoppeklokka for å sjekke hvor det  lønte seg for meg å stå, og da ble det litt "terping" syntes Diva, så da tok hun fram "stive-blikket" sitt og dro på kaninjakt et par ganger. ( Nå sitter han heldigvis i bur, så var ingen fare for ham) Like brått ga hun seg med det og jobbet igjen bra på banen. Konklusjonen etter stoppeklokka; tja ganske likt faktisk (?!)

Hun følger meg fantastisk godt( når hun ikke drar på kaninjakt vel og merke), og dette var en flott treningsuke.

Når det gjelder Karina og Kaiza, så hadde de også en flott trening, og de fikk jobbet godt med flere ting.

Leave a Reply