Agilitystevne Moelv 7. og 8. februar 2009

Dette var vårt lenge etterlengtede debutstevne, og sommerfuglene hadde flakset rundt allerede en ukes tid før stevnet :/ Jeg følte vel forsåvidt at vi var godt forberedt, og at ting fungerte godt på treningene, men det jeg ikke følte meg helt trygg på var om faktisk Diva holdt seg inne på banen, og ikke fant på noe annet tull.

I snøværet som herjet Østlandet denne lørdagen, begynte jeg på vei oppover å bli redd for ikke å rekke starten. Trafikken gikk i 40 km/t store deler av veien helt til Hamar. Men da forsvant heldigvis de største sinkene ut av veien, og vi kom da heldigvis fram i tide. Supporterne våre var da allerede på plass, og de hadde til og med lagd plakat med “Heia Diva og Hege”….. he he… Takk for støtten!

Utrolig flott hall med kunstgress og plass til 2 baner. Tenk om vi hadde hatt flere sånne steder!

Jeg hadde ikke akkurat “ro i ræva” til å sitte rolig før det var overstått, så var glad da vi endelig ble ropt inn til briefing. Banen var veldig grei, og det var bare å gjøre oss klar til start. Bekymringen om at Diva’ n skulle løpe ut av banen ble i alle fall gjort til skamme, for hun hadde da absolutt ikke sånne tanker i hodet denne gang i det minste, og kom seg gjennom debuten på en utmerket måte. I lørdagens start var hun riktignok litt forsiktig, og skjønte nok ikke helt hva “mor” hadde i tankene før hun plutselig sto ute på banen. Hun var litt preget av alt rundt, og var litt “trykket”, og vi skal ikke akkurat skryte på oss av vi hadde noen superfart gjennom banen i dette første løpet (Sånn ca 3, 39 m/sek ), men en helt grei gjennomføring synes jeg tross alt det var. Vi fikk en vegring og dermed 5 fp da hun løp forbi et hopphinder litt ut i banen, men ellers ingen andre feil. Dermed endte vi på en fjerdeplass i vår aller første offisielle konkurranse. Jeg var glad og fornøyd da jeg vendte nesen hjemover på ettermiddagen, og gledet meg allerede til neste dag.

På søndagen gikk trafikken heldigvis helt greit, og jeg gledet meg til løpet. Fin bane, og det var bare og gå ut å “gjøre det”… Denne gangen skjønte Diva litt mer hva vi skulle, da vi gikk fram til start og jeg giret henne litt foran første hinder, litt tryggere på det hele også jeg. Vi passerte første hinder i bra fart, så her var det bare å kjøre på. Det ble et veldig godt løp, Diva gikk rett på og hadde fin fart hele løpet igjennom;  et helt perfekt løp! 0 fp, og jeg var kjempefornøyd. Så var det bare og vente på resultatene, og jeg ble ikke mindre fornøyd når de kom: 1.plass!! Yeah!! Og faktisk 12-13 sekunder foran nr 2.. Da var jeg stolt av lille Diva’n min da:)

Oppsummering denne helgen: Av 2 løp ble 2 opprykk i hopp, og vi mangler dermed ett før vi er i kl.2. Det var i overkant av hva vi hadde håpet på 🙂

Vår første premie fra offisiell konkurranse, Santo er gjerne med å deler litt 🙂

Sted Dato Navn Klasse Plassering Brukt tid Std. tid Banefeil Tidsfeil Tot. Feil Annet Fart: Deltakere Dommer
Moelv 07.02.2009 Hege Aamodt / Double Barrel’s Jumping Diva Hopp 1-liten

4

39,84

40

 

 

5

OPPRYKK

 3,39 m/s

10

Harald Schjeldrup
Moelv 08.02.2009 Hege Aamodt / Double Barrel’s Jumping Diva Hopp 1-liten

1

31,06

40

 

 

0

OPPRYKK

 4,19 m/s

7

Petter Holmberg

 

På fredagen var jeg så heldig å få besøk av Jenni ( Jan Egil’s Jenni:-)) og vi trente en økt sammen med Satu, som også er finsk. Så det gikk noe på finsk og noe på norsk, og hva de to snakket om har jeg ingen peiling på. Men samma det, jeg tror jeg fikk med det viktigste… 🙂 Tusen takk til Jenni for innspill og tips. Det er veldig spennende å trene med deg, så kom gjerne tilbake snart… Du har absolutt mye å bidra med!!!

2 thoughts on “Agilitystevne Moelv 7. og 8. februar 2009

  1. Gratulerer!
    Har fulgt med på bloggen din en liten stund da jeg er stor agility-fan uten å drive med sporten selv. Og det er moro å lese slike resultater, så jeg gleder meg til fortsettelsen 🙂
    Kjersti

Leave a Reply