Diva & lillebror, og planene framover

Som tidligere nevnt skulle Diva få en liten lillebror, en sheltiegutt fra kennel Sunborne. Nå har han vært i hus i 1 1/2 mnd, og makan til liten hjerteknuser :))) Etter bare noen timer, så hadde også Diva smeltet for dette lille sjarmtrollet, og delte alt da kurv med ham. Det gikk rett og slett over all forventning! Nå lekes det sent og tidlig og Diva er nesten mer ivrig enn jr til tider, og det er så godt å se at de har så stor glede av hverandre. Ute må jeg begrense leken, for der kan Diva bli litt i voldsomste laget i leken sin foreløbig. Skader ønsker vi ikke på en kommende agilityhund;) For det er jo selvsagt at også han skal bli det, og det skal bli spennende og se potensialet hans etterhvert. Nå ble det 3 gull til Sunborne-hunder under forrige helgs nordiske mesterskap i agility, som gikk av stabelen i Stockholm, så man kan jo si at han har litt og leve opp til:) Men noe særlig agilitytrening blir det ikke på ham før nærmere sommeren, så inntil da får vi gå litt lydighetskurs og kanskje stille på noen valpeshow. Diva-mor har jeg planer om å få startet igjen i februar, hvis all trening går som planlagt framover. Og vi har allerede lagt mange planer for nyåret, lydighetskurs i januar/februar, agilitykurs på Gjøvik 16. og 17. januar med Jan Egil og Jenni ( begge regjerende norgesmestere av året. GRATTIS!!!) Så forhåpentligvis start på Moelv 6. og 7. februar. Vi krysser fingrene for at treningen fortsatt går bra framover. Hun har i alle fall gått veldig bra på treningene den siste tiden, og det lover veldig godt for det nye året. We will be back!!! Nå har det blitt litt lite ag-trening de siste to ukene pga kennelhosten som går over her, og for å unngå flere smittede ble treningene avlyst ut året. Nå skal banen min flyttes til Stall Østmo med det første, så kanskje kan vi få til noen økter der i julen. Så er vi godt i gang inn i år 2010.

Nedenfor følger litt bilder fra de siste ukene 🙂

Leave a Reply