Bailey sin debut på klubbkonkurranse agility

Eidsvoll Hundeklubb arrangerte nylig klubbkonkurranse i agility hvor de også hadde invitert naboklubbene Nannestad og Omegn Hk, samt Hamar HK. Jeg skulle i utgangspunktet bare bort å titte litt siden jeg ikke rakk å komme til det begynteBailey 1 år Det viste seg at åpen hopp akkurat skulle begynne, så da fikk jeg lov å melde på når jeg kom dit. Jeg meldte bare på Diva, siden Bailey ikke har slalåmen inne enda, men under briefing viser det seg at nettopp slalåm er tatt ut pga at det er en del nybegynnere med. Ja da var det jo ingen grunn til ikke å gå med ham, så påmeldt ble også han i en fei… Først ut var jeg med Diva, og hun gikk et alldeles strålende løp helt til vi gikk rett i fella før siste hinder :o. Veldig synd jeg ikke fikk en tid på henne der, den tror jeg var bra… Så etterhvert var det team KAOS, Bailey og meg… farta er det som regel ingen ting å si på, men ofte går det jo litt gærn’t da, så hadde ikke så store forventningene til akkurat det her. Men lille hårballen min gjorde alle spådommer til skamme og tro til med et meget godt og feilfritt løp!!
Han bjeffet litt underveis, noe han vanligvis ikke pleier å gjøre, og dermed løp han ikke helt på sitt aller kjappeste, men allikevel med bra fart. I tillegg var det første gangen han hoppet på mellomhøyde også da, så det er fullt lov. Men han var altså dønn stødig med kjempefin flyt hele løpet igjennom, selv om jeg gjorde mitt beste for å få ham forbi det siste hinderet(!) Var redd han skulle gå i samme felle som Diva, så overdrev litt der kan man si, men vi reddet oss i mål 🙂 Vi ble slått med et par sek av min egen elev, så der fikk vi beviset på at vår motivasjonstrening har hjulpet med dem i høst, men det skal jeg komme tilbake til senere…Jeg er i hvertfall strålende fornøyd med hans prestasjon, og kunne ikke ønsket meg en bedre debut, selv om det bare var en klubb.konk denne gangen. Gleder meg skikkelig til å debutetere offiselt litt utpå nyåret med lille hårball.
Han har hatt noen fantastisk bra treninger i Odalen i det siste også, så titt og ofte overrasker han både trener Jan Egil og meg. Jeg tror så absolutt det er håp for Sunborne Yrsin Yrban 🙂

Leave a Reply