Nedtur og opptur hånd i hånd – skade på 1 hund, rekruttprosjektet på hund 2.

Det nye året var ikke mer enn 3 dager gammelt før jeg gikk på årets første smell 🙁 Bailey skadet seg på årets første trening. Vet ikke hva som skjedde men han kom i alle fall i mål på 3 bein. Og det etter en sinnsykt bra runde, så bra at jeg nesten måtte gni meg i øynene for å tro det jeg så. For en fantastisk hund jeg har!!! Gleden varte dog ikke lenge, han ville ikke sette ned igjen foten, så jeg skjønte at dette måtte være litt mer alvorlig enn som så. Hos dyrlegen kunne de ikke finne ut hva det var, så jeg måtte henvises til CT på Gjøvik Dyresykehus. Veterinæren der kunne dog stille diagnosen uten CT, og konklusjonen var dermed at dette ble operasjon. Der og da gikk min verden i grus, men veterinæren sa at nei dette var ikke så ille, det kunne vært så mye verre. “Smil” sa han… vel, smilte gjorde jeg vel ikke akkurat, men etter å ha fått litt mere inf oom skaden så får jeg vel bare glad det ikke var verre tross alt. Det ble antydet ca 8 uker etter operasjon før jeg kunne trene agility igjen, og det er vel tross alt ikke så galt. Nå er det snart to uker siden operasjon, og jeg ser framgang for hver dag denne siste uken her. Stingene skal tas på mandag, og vi begynner på rehab på Gjøvik neste fredag. Da blir det mye trening på vanntredemølle for ham de neste ukene, så mange Gjøvikturer det blir…. Men det er det så absolutt verdt for å få ham frisk igjen. Vi skal være kjempenøye med rehabiliteringen og heller bruke litt lenger tid, for denne hunden skal bli frisk. Debuten vår er dermed utsatt på ubestemt tid, men er jeg heldig er vi startklare igjen utpå vårparten/sommeren.

Oppturen kom i går med beskjed fra rekruttprosjektet om at vi hadde kommet med der. Det var hyggelig. Dette er da selvsagt med Diva, som jeg rakk og få starte 5 stevner med i høst, med realtivt gode resultater. Nå ser vi fram til samling med resten av troppen 3 dager i påsken, blir spennende og se hvor mange flere terriere som er med. Tror nemlig det er en del jeg, og det er moro med litt andre raser også enn bare de tradisjonelle agilityrasene ( Selv om jeg også nå innehar en av de;))
Nå er det stevne i Moelv neste helg, og troppen skal da samles for litt info der.
Blitt litt dårlig med trening på nyåret siden ting ble som de ble med Bailey, men rekker i alle fall en trening til før Moelv. Så må vi skjerpe oss litt, og prøve og få noen gode resultater der;)

4 thoughts on “Nedtur og opptur hånd i hånd – skade på 1 hund, rekruttprosjektet på hund 2.

  1. God bedring til Bailey! Kjedelig når sånt skjer, men det går som regel over med litt rehabilitering, tålmodighet og kjærlighet 🙂

  2. Godt å høre at det går fremover med Bailey, lykke til med rehabiliteringen.
    Gratulerer nok en gang med plass på rekrutten med Diva 🙂 Vi sees på Moelv!

    1. Vår første rehab.time gikk jo fint….not… terapeuten syk i dag, så utsatt en uke… kjedelig!!!
      Og vi ses på rekrutten ja, når hundene våre slutter og hoste 😉

Leave a Reply