Litt statistikk på tampen av året

Det er i grunn litt moro å se på resultater, og se litt på statistikken etter endt agilityår. Kan jo konkludere med at det er rom for forbedringer her ja 😉

Om vi ser på Bailey;

Han har gått 29 løp i år

16 endte i disk

13 ble gjennomført – dvs ca 55 % disk

8 løp over 4 m/sek – 5 under 4 m/sek –

Snittfart: 4,21 m/sek  – det er jeg egentlig veldig fornøyd med siden nesten alle løpene har minst en vegring som vi taper tid på….

Snitt feilpoeng: 6, 9 fp- helt greit første sesongen!

Antall feilfrie løp: 2 . DEt er vel ikke sååå bra kanskje…14, 5 løp pr. feilfrie løp! Dvs at om vi fortsetter det nye året som det gamle vil det ta oss ca 174 løp for å få alle opprykkene til klasse 3…. Au da!!! Med 40-50 løp i året, vil det jo ta sin tid………………….. :0

Men vi håper på en viss framgang i det nye året, og håper det blir skadefritt, så vi får trent og konkurrert som vi ønsker både jeg og Bailey. Så håper vi statistikken ser noe bedre ut om et år.

Men forstå meg rett, jeg er ikke på noen måte misfornøyd, jeg synes vi har fått til mye bra, og ikke minst er jeg veeeeldig glad for at jeg har fått ham på banen igjen etter skaden:)

Aller beste Baileysen til mor:)

 

 

2 thoughts on “Litt statistikk på tampen av året

  1. Fin blogg du har. Jeg ser du har gjort det bra i året som gikk også. Tror jeg dropper den utregningen av statistikken på egne løp. Alt blir så innmari svart på hvitt da :-).

    Regner med at Jippi og jeg treffer på deg og Turbo i løpet av sesongen som kommer!
    GODT NYTT ÅR, og måtte det bli et fantastisk agilityår 🙂

Leave a Reply