Drammen Hundefestival….. vi svever på en sky :)

What to say….. annet enn at dette skal bli vanskelig for oss å matche igjen … 😉 Men utrolig moro når det går så bra, og jeg tillater meg og nyte og kose meg med de fine resultatene minst til neste stevne 😉Det er nok av nedturer så oppturene får nytes til fulle!

Et mål for stevnet var å prøve og få et nytt napp i agilty med Bailey, ellers var det bare å prøve å gjøre vårt beste, og hva nå det måtte bli.

Tidlig avgårde lørdag morgen for gjengen fra Eidsvoll Hundeklubb agilityteam, og vi var på plass utenfor Mjøndalshallen noe over åtte. Da hadde vi greit med tid til å bære inn og rigge oss til, og lufte hunder før briefing kl. 09. Vi var 7 ekvipasjer fra klubben denne gangen.

Først ut av mine var Turbo i kl. 1, det endte med disk. Litt skummelt både med vippe og bom og en vegring på hver, og med en vegring til var det kjørt. Ingen krise, det må man regne med…
Så var det klart for Bailey i kl. 2, og det var bare å gå for et nytt napp. Løpet gikk greit det, selv om det ikke blir noe særlig stopp på bomfeltet så var det et helt ok bomfelt ellers. Feilfritt løp og vårt andre napp 🙂 Målet for helgen var oppfylt!

Ikke minst var det supergøy at hele pallen i klassen var fylt opp av “smurfer”, da EHK tok både første, andre og tredjeplassen 🙂
Tre på topp Mjøndalen

Vi hadde også meldt på mellomlag denne gangen, og for å få fullt lag gikk jeg med begge mine. Ny disk på Turbo, og nytt feilfritt ag-løp på Bailey. Tove med Barfi gikk også feilfritt, og Siv og Sindi fikk noen fp, men det holdt til en 3 .plass og en tur på pallen for MellomSmurfene fra Eidsvoll HK. Vårt første lagpremie… Moro!!!
Mellomsmurfer

Da var det to hoppløp igjen, og en fin hoppbane som egentlig passet Turbo bra… men det ville seg liksom ikke denne dagen, han smatt bak ryggen min og forsvant i feil tunnel, og det endte med ny disk. Men ellers et veldig godt løp. Ja, ja tre disk av tre mulige… da ble målet å prøve og komme gjennom minst et løp på søndagen 😉

Morsom hoppbane også i kl. 3, og vi gikk ut med mål om å gi alt, men her surret jeg det til etter at jeg var så fornøyd med starten at jeg datt ut et lite øyeblikk -så vi fikk en vegring, og da ga jeg opp litt og bare løp resten av løpe. Dro han forbi en tunnel som jeg ikke gadd rette opp. Disk. Men ikke Bailey sin feil, han fungerte utmerket hele helgen.

Søndag morgen, og tidlig på plass igjen. Denne dagen startet med hoppklasser, og først ut var igjen Turbo. Mitt mål denne dagen ble å komme gjennom minst et løp med Turbo, etter tre disk dagen før. Og ikke bare kom vi gjennom, vi gikk feilfritt -med bra fart(4,9 m/sek) – og vi vant!!! Supergøy!!! Vi kan når vi vil 😉 Dette var vårt andre hoppnapp, så får vi se når det siste dukker opp…

Turbo seier Mjøndalen 2013

Hopp 3 og klart for Bailey, morsom og utfordrende bane, som jeg følte satt ganske bra under briefing, men et par-tre store feller som jeg ikke var helt sikker på å unngå. Her måtte jobbes. Denne gangen satt det ganske så perfekt, og det ble feilfritt løp. Yes!!!! Så var det bare og se om det kunne holde, mange raske hunder bak meg… Men noen feilet, noen disket og ingen tok tida vår. Så da ble det seier 1,5 sek foran nr 2. 🙂 Cert nr 6! Vår andre seier for dagen av to mulige, helt utrolig!!! Tid: 5,34 m/sek!.

Bailey seier hopp 3- Mjøndalen 2013
Så var det helgens to siste løp, agilityløpene. Turbo først ut, og gjorde jobben akkurat like bra som i løpet før. Skikkelig på nett, og nytt feilfritt løp og ny seier. Vår tredje seier for dagen – er ikke mulig liksom. For en dag… og enda var vi ikke ferdige…

Bailey til start, og vi jaktet siste nappet… og her kom feilen fra min side. Jeg kjørte litt for hardt ut på starten, var liksom litt på offensiven denne helgen(!) … Bommen var bare hinder 3, men da hadde Bailey alt fyret seg opp, og jeg ble litt for defensiv på selve feltet…så elegant flyvende felt…. og jeg fikk se at jeg tydeligvis ikke stole så mye på ham enda. Jeg burde absolutt vært mye mer på ham på selve feltet… trening og stevner er to vidt forskjellige ting! Men ellers et supert løp, og vi sto med 5 fp. Og jammen holdt ikke det til en 2. plass! Så da ble det en tur på pallen som avslutning på helgen også.
Oppsummert: 1 Cert, 4 førsteplasser, 1 andreplass, og 1 tredjeplass på laget. For en helg!!!!!!!!!!!!!!!!

One thought on “Drammen Hundefestival….. vi svever på en sky :)

Leave a Reply