Tønsberg, Arendal og Moss -vi suser videre :)

Tønsberg

Ble et par stevner også i april og første ut var Tønsberg 13. april. Litt stang ut på dette stevnet, men en 3. plass på Turbo i agility med 10 fp ga i alle fall en plassering… selv om det ikke var så mye å skryte av. Turbo hadde fått opp dampen og syntes det var bortkastet tid og drive og stoppe på disse feltene, så bomfelt og vippefelt røyk både ind og lag.. *Ellers gikk han supert i begge løpene.
Bailey hadde supre felt denne dagen, men dessverre skulle jeg sikre en felle så mye av jeg dro han over samme hinder tilbake, og der røyk det nappet. Ellers supert løp. I lagkonkurransen satt også alle felt, men da ble det er riv. Begge mine telte med på laget og laget ble stående med 15,97 fp -innenfor NM-nappet, men så endte vi på fjerde og da røyk NM-nappet på lag denne gangen…
Siste løp denne dagen var hoppløpene, og Bailey var først ut med et knalløp. Fikk en liten bue inn mot en tunnel som det ble dømt vegring på, noe jeg er uenig i. Men dømt er dømt, og der røyk seieren. For det var dagens beste tid, og det viser at vi er der oppe når ting klaffer.
Turbo avsluttet med et hoppløp som vi ikke trenger skriv hjem om… etter en tidlig disk ble det hele litt kaos egentlig… Ellers en fin dag i Tønsberg med masse små og mellomsmurfer fra EHK 🙂

ARENDAL

Så var det Arendal…skulle jeg reise eller ikke reise… litt kjipt å reise alene så langt uten noen av de andre fra klubben… men så har jeg blitt enig med meg selv tidligere at jeg kan ikke la de andre legge begrensninger for meg, jeg må kjøre mitt løp. Så fredagen bestemmer jeg meg endelig for at jo jeg reiser!
Kl. 19.30 på kvelden setter jeg gutta i bobilen og setter kursen mot Arendal. En tur jeg defintivt ikke angrer på at jeg tok. Vel er det langt, men gikk egentlig ganske så greit allikevel. Framme litt etter midnatt, og da var det bare og slenge seg i seng etter en liten luftetur og få litt søvn før en lang stevnedag. Våknet opp til strålende vær på lørdagen, og var superklar for dagens fire løp. Turbo var førstemann ut denne dagen i ag 1, og dagen kunne ikke startet bedre. Han gikk inn til feilfritt løp og seier med siste napp til kl. 2 🙂 Så var det Bailey sin tur i ag, og siste nappet er det klare mål. Han går et knall løp. men dessverre detter en pinne, og der glapp det. Men seier ble det alliekvel med 5 fp, så dagens andre seier.
Hopp står for tur og Turbo neste ut. Turboen er i knallform denne dagen og trår til med nok et feilfritt løp og ny seier og nytt napp -og det siste nappet til kl. 2 🙂 Yeah… moro!!!!Etter tre løp står vi så med 3 seire, særlig bedre kan det ikke bli. Men et løp gjenstår og det er hopp 3 med Bailey, men her endte det med disk, Baileysen var ikke helt på nett. Men kan jo uansett ikke være misfornøyd med denne dagen, og premieutdelingen på kvelden ble ganske morsom den, der vi hamstret fordunk etter fordunk med mat, leker og snadder og krus 🙂 Dette var defintivt verdt den lange turen!!!!!!!!!!

Supergutta i Arendal 2013
Jeg tullet litt med at jeg egentlig bare burde reist hjem etter denne dagen, det var en viss fare for at det kunne bli en liten nedtur dag nr 2 etter dette 😉
Det ble tidlig kvelden på Tromøya denne lørdagen, men før vi tok kvelden tok vi oss en fin tur ned til havet og ruslet litt. Nydelig!

Søndagen opprant, dessverre ikke med det fine været fra lørdagen, men med en kald tåkedis liggende over øya. Det var godt å kunne gå inn i bobilen og varme seg litt innimellom ja.
Turbo var nok en gang først ut, og jeg valgte og ikke rykke opp denne helgen, siden det ble litt stress med to hunder i samme klasse og ingen som kunne hjelpe meg på oppvarmingen. Nå skal det sies at jeg fikk hjelp av Hilde Bakken til å holde mens jeg gikk briefing siden jeg var første startende, så stor takk til Hilde for det 🙂
Turbo var fortsatt i form han, nytt feilfritt hoppløp og inn til ny seier 🙂
Så var det Bailey, som nå var på nett og gikk et veldig pent løp, men et foranbytte av meg sendte ham på feil hinder og ny disk…ja, ja…

Det var klart for agilityløpene, og ville Turbo holde helt til det bitter end?!?! Men nei ikke helt… Helgens første feil for Turbo sin del kom på vippa, og etter det ble jeg nok litt ufokusert så vi dro på oss enn vegring også, og kom i mål med 10 fp. Men; ingen disk på Turbo denne helgen! Og det er jo positivt. Uansett holdt resultatet til en 2. plass, så dermed sto han igje nmed 3 førsteplasser og 1 andreplass. Knallhelg for ferskingen min, og vi er alt i kl.2 <3
Siste løp for helgen og jakten på siste napp…nå var det om og gjort og få med alle felt… Løpet startet bra og jaaa alle felt satt, bare noen få hinder igjen………men skriik…neeeida…ville seg ikke denne gangen heller…vips var vi over feil hinder…og disk…blæ!!!!!!!

Denne gangen var det “lillebror” som ble helgens store helt, og nå må “storebror” passe seg, for nå får han selskap i kl. 2 agility allerede i Moss 1. mai 😉
Jeg jubler over nok en strålende stevnehelg, og gleder meg til fortsettelen med supergutta mine 🙂
Stevnet var forøvrig veldig bra, rask resultatservice, gode baner, positive dommere og ringpersonell. We’ ll be back!

Moss 1. mai

Turbo skulle debutere i kl. 2, Bailey skulle gå for siste agilitynappet til kl. 3…

Vi var mange “smurfer” på plass og stilte lag både i liten, mellom og stor klasse. Moro!

Bailey først ut i ag 2; feltet på bommen satt, vippa satt, det hele skled veldig fint, så møne…oi..hårfint felt, men det satt..tre hinder til så var vi i mål—– FEILFRIE!!!!!! Yeah, der satt endelig det siste nappet i agility og vi er nå i kl. 3. Kjennes faktisk helt greit ut det!  Nu jävlar……….. 😉  Seier i løpet ble det også forresten.

Turbo pådro seg en feltfeil på bommen og havnet helt nede på en 8. plass faktisk, men bare 12 hundredeler bak “storebror”.

I hoppløpet greide Turbo og jeg å diske, enda det egentlig var en bane som passet oss godt, mens Bailey var skikkelig i siget, og når jeg løps som f… for å rekke opp til banens store vanskelighet så gikk resten av banen som en drøm og vi gikk inn til feilfritt løp, dog ca 1 sekund tregere enn Nina med Micko. De er en hard nøtt og knekke de to der gitt 😉 Men en 2. plass og Cert ble det i alle fall 🙂

Dagens siste løp var lagløpet, jeg med mine to og Siv & sindi og Tove & Barfi. Turbo først ut og disker… Siv pådro seg en vegring, så var jeg neste ut med Bailey, og han knallet likesågodt til med dagens tredje feilfrie løp, og spenningen var stor da Tove og Barfi som siste hund skulle ut. Joda… det så ut til å gå ganske bra…feilfri, men mulig med noe tidsfeil… ? Spenningen var stor da resultatene kom, hadde vi greid vårt første NM-napp eller ikke? Når speaker leser opp resultatene så jaaaaaaaa….Smurfene på topp!!! Vår første lagseier -vårt første NM-napp!! Gladere lag på pallen skal du lete lenge etter 😉

Lagseier Moss 2013
Flott dag i Moss med andre ord, og hundene mine fortsetter å prestere. I alle fall bytter de på litt 😉

Feltene sitter ganske så bra på Bailey om dagen, men Turbo

Bailey Moss 1. mai 2013

Leave a Reply