Ny treningsavgiftsperiode

Det nærmer seg tid for ny treningsavgift (ny periode gjeldende fra 16/5-15/9 = kr.1000,-) Det vil si at du kan trene akkurat så mye du vil, nesten når du vil. Bane står alltid oppe, så om du ikke vil -trengs det ingen sjauing og bæring for å få trent 😉
Max antall settes til 16 stk, for at det skal være god tilgjengelighet for alle, og de som betaler nå i sommerperioden vil bli prioritert for vinterperioden. Så vil du sikre deg plass til vinteren, kan det være smart å betale også i sommer 😉
Vi satser nå på en skikkelig oppgradering av utebanen, en liten utvidelse og nytt gress. (Ferdigplen) Så det kan bli noen få uker hvor den ikke er tilgjengelig, men vi har fortsatt hallen og en gressflekk med plass til liten bane ved siden av. Vi håper på fantastiske treningsforhold ute i løpet av sommeren 🙂
Åpningstider: 9-22.30 mandag -fredag.
Kl.9-18 lørdag og søndag. (Andre tider kan være mulig etter avtale)
Ellers må man følge med på hallens kalender for organiserte aktiviteter.

image

Leave a Reply