NYHET : FRITRENING+

Fra høsten vurderes det en ny type treningsavgift her, I tillegg til vanlig fritrening, så vurderes nå et prøveprosjekt med FRITRENING +!!!
(Vanlig FRITRENING som før kr. 1000,- pr -4 mnd periode. Tren så mye du vil 7 dager i uka.)
#FRITRENING+  vil koste kr. 1500,- pr periode (4 mnd) I denne ligger det også mulighet for fritrening 7 dager i uka +  instruksjon i gruppe en gang pr mnd. + oppgaver/øvelser en gang pr mnd, som kan diskuteres i eget forum. Trening i gruppe med andre om ønskelig.  Dvs opplegg hver 14. dag, og de to ukene i mellom vil jeg tro dere får fullt opp og gjøre 😉 Altså KUN 125,- ekstra pr mnd for å få instruksjon og  god oppfølging og veiledning! Dette er spesielt myntet på de som trener her/vurderer å trene her og som har lyst til å komme VIDERE med hundetreningen sin, og som ikke føler seg helt klar for å holde på helt på egenhånd. Send E-post(designkaker@gmail.com ) om du synes det høres interessant ut/ønsker å melde deg på 🙂

image

Leave a Reply