Svensk Cert og hoppchampionat sesongavslutningen

NOVEMBERRUSKET i Tångahallen

image

-Sverige; Kun kl.3 stevne, tre offisielle løp pr dag, supert sted og super hall med både fin kafeteria og bowlinghall. Et stevne man gjerne kan tenke seg tilbake til,
selv om det er bitte litt langt da. Etter en litt stang ut dag lørdag, med kun et feilfritt løp, noen løp med 5 fp og noen disk. Og litt stang ut i søndagens tre første løp med to disk og et løp med 5 fp og 11.plass, var det litt fristende å tenke tanken om å reise hjem før siste løp og komme hjem noen timer tidligere på søndag kveld. Men den som gir seg er som kjent en dritt. Og etter å ha gravd litt dypt i meg selv og jobbet meg opp igjen mentalt, skulle jeg søren meg jobbe!!! Det betalte seg, for Baileysen knallet til med gode og feilfrie løp i begge hoppklassene, og endte på en 4.plass av 75 og en 5.plass av 86 startende i kl.3. (Litt større klasser i Sverige gitt) og jammen hentet vi ikke hjem hoppcert og championat 🙂 Det ble premie i fire av klassene denne helga i alle fall. De nesten 5 timene hjem gikk litt lettere da gitt 😉

image

image

image

Leave a Reply