Vi legger nytt gress i hallen

Det begynte å bli på tide og bytte ut gresset i hallen, det slites jo litt etterhvert. Vi har vært veldig fornøyd med gresset som vi arvet når vi startet opp. Det var kun 2 år gammelt og like fint, så vi var heldige. Men denne gangen kjøper vi nytt, og går for granulatfritt, så slipper vi at hundene får i seg granulat med lekene, og slipper granulat inn tunnelene.

Valget falt på JUTA, som er brukt under de siste års VM. Det er nå ferdig produsert i Tsjekkia, og vil snart være underveis til Norge. For å få optimal demping velger vi å legge sviktpad under gresset. Dette valgte jeg å bestille i Norge, siden det de selger med Juta ikke hadde de egenskapene jeg var ute etter. Den er dyr, faktisk dyrere enn gresset, men med dette håper jeg det blir fantastisk bra forhold for hundene og oss!!

Så da satses det på dugnad for legging av gress mot slutten av august, sånn at vi møter høsten og vinteren med topp forhold 🙂

Leave a Reply