Kamerarobot

Som et ganske unikt tilbud på alle mine treninger og kurs gis mulighet for å filme siste økt for dagen på hver trening med kameraroboten. Alt blir filmet på min pad, siden det og bytte mellom hver sin tlf ble for vanskelig og rett og slett krevde for mye. Nå endelig har jeg også funnet den suverene måten og dele filmene på så de også enkelt kan lastes ned til hver enkelt. (Messenger har fungert særdeles dårlig til dette siste tiden, da det er bob-bob om de lar seg avspille)
Alt de nå trenger å gjøre er å bytte “klokke”, trykke på av og på knappen på den hver gang de vil filme, og roboten følger deg rundt.
Er det noe spes vi så ønsker og titte på og sammenligne, legger jeg to filmer ved siden av hverandre i egnet App, og dette er veldig lærerikt og engasjerende!
Jepp…jeg bruker litt ekstra tid etterkant av hver trening, men så lenge alle synes dette er engasjerende så er det verdt den tida tar 🙂
#Teknohallen

Leave a Reply