Diva trener agilitybane

 

I dag var jeg så heldige at jeg kom til ferdig bygget bane. Hundeklubben ( Eidsvoll HK) hadde trening i ridehuset i går kveld, så jeg ba de la den stå til i dag tidlig, siden jeg hadde fri i dag. Så da slapp jeg unna med bare ryddingen i dag :)Det var en helt enkel bane med fart, hvor man fikk testet bomfeltene i fart og også slalåminnganger. Siden Diva er helt fersk er det helt ideelt med sånn bane. Hun begynner nå og tenne skikkelig på agility, og det er bare såååå moro!!!!!Kort sagt gikk treningen i dag veldig bra, knallfine felt og bra fart gjennom banen. Får noe feil på slalåm innimellom, men det kommer seg -det kommer seg 🙂

 

 Til slutt trente vi 3 hoppehinder ved siden av hverandre, og trente på to forskjellige veier. Ingen problemer!!!  Wow, den hunden min er et talent… he he

AGILITY ER GØY!!!!!!!!!!

 

2 thoughts on “Diva trener agilitybane

  1. Dette kan du Hege ! Så flott blogg du har fått til hundene.Har aldri prøvd agility men i Tønsberg hundeklubb som jeg trener utstilling er de veldig aktive.Så har fått med meg hva det går ut på.beundrer dere masse arbeid som ligger bak.

  2. Dette burde du prøve Lill, hundene elsker det 🙂 ( de aller, aller fleste i alle fall)
    Og i Tønsberg HK er det mange gode ekvipasjer som kan gi god hjelp! Har forresten vært på Melsom landbrukkskole ( rett navn tro) på en hel ukes konkurranse 2-3 ganger. Dessverre eksisterer ikke det stevnet lenger, det var sommerens høydepunkt.

Leave a Reply