Diva (hunden) fyller 1

Lenge siden siste blogging, men det har vært litt travelt, og det har kun blitt turgåing siste måneden, dermed ikke så mye og skrive om. "Broder’n" Santo har forresten blitt sykmeldt grunnet mistanke om skiveutglidning i nakken. Det er i alle fall det røntgenbildene tyder på, og han må være i ro minst en måned for og se an. Det er ikke lett, når det er ei veldig aktiv ei i samme hus. Men merker jo at han har  mindre vondt når han faktisk er i ro, så vi får håpe det kan lege seg selv etterhvert.

Tirsdag 6. mai fylte Diva 1 år, og det ble faktisk feiret med kake 🙂 ( Nå hadde det seg sånn at vi hadde igjen rester fra dagen før da, fordi jeg hadde et par brudepar på prøvesmaking av kake) Vi dekket på i hundehøyde, men det tok litt tid før de turte spise kaken sin( les FLERE sekunder, og det er mot normalen), de skjønte ikke helt at det skulle være lov, i alle fall ikke når vi sto og så på.. ellers er de ikke akkurat snaue når det gjelder å stjele, så fort vi snur ryggen til…

Ellers så må jeg få målt henne offisisielt i nærmeste framtid, og jeg er veldig spent på om hun kommer i klasse liten eller mellom i agility, da hun er helt på grensen. Nå har hun teoretisk lov å starte i agilitykonkurranser, men vi skal drøye det i alle fall noen måneder til, da jeg vil ha ting litt mer på plass først.

NAM NAM -det ble fort tomt…..best å få med alt..

Ups……..der forsvinner asjetten……… ( men det gikk bra)

3 thoughts on “Diva (hunden) fyller 1

Leave a Reply