Diva (the dog) går sitt første klubbstevne i agility

Ikke at vi egentlig var klare for det, men jeg bråbestemte meg plutselig for at vi kunne være med for moro skyld bare. Dessuten så trenger Diva miljøtreningen.

 

Her er Diva i kjent positur 🙂

De hadde satt en helt enkel bane for nybegynnere, uten vippe og slalåm. Jeg var mest spent om om hun ble med meg eller dro ut på "tokt", hun er nemlig veldig leken, og kan godt tenke seg å hilse på de som er der. Nå tok de hundene unna banen, så ikke så mye skulle friste utenom, så da var det overhode ikke noe problem 🙂 Vi hoppet første hinder, så løp vi utenom nr to og hoppet det tilbake i stedet og vips så var disken et faktum.. kjapt gjort… he he. Men selvsagt fikk vi lov å fullføre banen, og vi bare fortsatte der vi slapp vi, og resten gikk som en drøm -feilfritt! Litt forsiktig over bommen og møne, det var jo tross alt første gang hun gikk hinder på denne banen, men jeg var kjempefornøyd med debuten vår. Det har blitt dårlig med trening siste mnd pga mye jobbing, så ikke beste oppladingen, men så hadde jeg da i utgangspunktet heller ikke tenkt å starte. Men fint for meg selv og komme i gang i ringen igjen, det har blitt noen år siden sist jeg entret ringen.

Alle fikk gå to runder, og jeg tenkte at denne gangen skulle jeg plassere Diva litt smart i starten, så vi ikke kunne løpe forbi hinder nr to en gang til…….!  Hah… tror du ikke hun lurte meg allikevel du!!! Løp forbi og opp på møne denne gangen… tjo ho hur det går! Detta var gøy sa Diva…med disk nr to.  Vi fikk med oss hinder to og fortsatte som en kule gjennom resten av banen -feilfritt igjen på resten. Nå var selvsikkerheten hennes på topp, og hun ville gjerne inn på banen igjen når vi var ferdige 🙂 Flott og positiv start for Diva. Deltagerpremie ble det uansett for alle nybegynnere. Det viktigste nå er og få med seg positive opplevelser. Jaget etter gode plasseringer skal pent få vente et halvår til i det minste. Hindersikkerhet og glede er det vi prioriterer nå! Utrolig gøy å være i ringen igjen!!!!!!!!!Nam nam!!! Er dette mitt???

Fin, fin kontakt! ( Men litt av en stil på denna føreren her.. :-))

2 thoughts on “Diva (the dog) går sitt første klubbstevne i agility

  1. har lyst til å gå agility med min lille Leo jeg også, men må reise så langt for å gjøre det….
    har du noen tips på hva vi kan trene på i heimen kanskje??
    klem til dere begge

  2. Ja du burde prøve 🙂 For og trene litt hjemme i hagen så er hopphinder relativt enkelt og få til, samt slalåmpinner som du kan slå ned i bakken. Rundstokk er fint å bruke og fås kjøpt i metervis. 60 cm mellom hver pinne, opp til 12 pinner totalt. Får du til 6 så er jo det er en start. For å få til hopphinder er det bare å være litt kreativ. Kommer an på hvor mye jobb du vil legge i det. Men bare pass på at det kan rives, så du ikke får noen skader. Man får kjøpe helt enkle startsett til agility for en meget rimelig penge, kan skaffe deg om du er interessert. Det er selvsagt ikke den kvalitetet som på de “proffe” hinderene, men holder fint en stund til eget bruk i hagen.
    Lykke til!!!
    Mvh Diva og Hege 🙂

Leave a Reply