Ukens oppsummering for agility-Diva :)

 

Denne uken har vi fått trent rett så godt; Diva og jeg 🙂 Trent korte agilityøkter nesten hver dag. En del fokus på inngang slalåm i fart, både høyre og venstreføring. Venstreføring går veldig fint, men noen ganger kan det gå litt for fort så hun ikke greier å runde andre pinne, men det justerer hun relativt fort når hun får mer erfaring. Høyreføring går bedre og bedre med fart inn i slalåm, men noen feil blir det enda. Vippa går også bedre og bedre, og nå er hun nesten på feltet når hun bremser ned. Jeg holder den igjen litt enda, men ikke lenge før jeg kan slippe opp på det tror jeg. Pølsa ( den flate tunnelen) går også bedre og bedre med større og større fart igjennom. Hun tuller litt på hjulet på starten av treningen (løper ved siden av) men det går seg alltid til når vi har tatt det noen ganger. Nå blir det nok litt dårlig med ag-treing neste uken pga av hester på beite her igjen ( dem har vi lyst til å jage på litt), men nå håper jeg snart å få gjerde på plass rundt agilitybanen. Men litt trening skal vi nok få til allikevel, ellers satser vi på noen fine turer i skog og mark i stedet. Det er tross alt viktig med allsidig trening for en agilityhund, og løpe i skogen over stokk og stein er kjempefint ( selvsagt i bånd da det er båndtvang) Man kan ikke regne med å få en hund til å yte maksimalt dersom den er i fysisk dårlig form. Så ut i skogen alle hundeeiere 🙂

Ha en fin uke alle sammen!

One thought on “Ukens oppsummering for agility-Diva :)

Leave a Reply