"VM-trening" på agilitybanen

I disse VM-tider blir man jo litt påvirket 🙂 så i dag satte jeg opp hoppbanen som ble brukt i klasse liten individuelt ( Hadde visst blingset litt, for hadde tenkt å sette lag-banen siden jeg antok den var litt lettere, men i ettertid ser jeg det var individuelt-banen.. ja, ja..) Skrittet og målte opp for å få det så nøyaktig som mulig, og tror det ble ganske så bra. Etter litt briefing prøvde vi oss på banen, og på første forsøk fikk vi en vegring da Diva løp på siden av hjulet, ellers veldig bra. I andre forsøk gikk vi feilfritt med bra fart. Yes!!!

Deretter trente vi litt på noen kombinasjoner i banen, for å prøve og finne ut hvor jeg skulle befinne meg for å få mest mulig flyt. Har litt og jobbe med her merker jeg for min egen del :-/. Diva følger egentlig veldig godt, så gjelder for meg å plassere meg riktig. Vi avsluttet vi treningen med banen igjen, og med tidtaging for moro skyld. Diva begynte å bli litt fornøyd så hadde ikke topp farten sin hele veien rundt, men veldig korte og fine svinger og knall slalåminngang, og ikke minst -feilfritt!! Det er jeg fornøyd med! Tiden ble 34 sek, så konklusjonen er at vi  nok er minst 6 sekunder tregere enn de beste i VM på denne banen. ( Og så er vel banen sikkert ikke helt identisk, så det kan slå begge veier. Alt det her blir veldig ca) Men så er Diva kun 17 mnd, så det synes jeg slett ikke er noe dårlig utgangspunkt uansett om vi er 5 eller 10 sek dårligere pr i dag. Agilitybanene  kommer jeg ikke til å gå på tid foreløbig, for her gjenstår mye feltarbeid før vi slipper opp, men kommer sikkert til å plukke ut noen kombinasjoner fra VM-banene vi kan trene på. Ellers må vi trene baner og kombinasjoner som gjør at vi beholder den fine farta vi har i dag. Dermed ikke for mye vanskelig enda, men selvsagt litt teknisk innimellom må vi ha.

Nå har "Sjefen" (Anja) gitt meg i oppdrag å trene fremadsending for der har vi visst mye og hente. Diva har lett for å vente på meg i oppløpet, og selv om jeg selv synes jeg er aldri så kjapp, så kan jeg ikke matche hunden min gitt… hehe.  Da blir det for dumt at hun skal "vente" på meg. Så da får jeg prioritere det fremover, og se om vi kan merke noe fremgang til kurset om to uker.

Lille "Snaske-dyret" mitt 🙂

Leave a Reply