Agilitykurs med Jan Egil og Jenny – oppdatert med bilder!

Om 15 timer er det klart for helgens agilitykurs. 16 ivrige ekvipasjer venter i spenning… 🙂 Hunder og førere på alle nivåer, fra nybegynnere til landslagsekvipasjer er fordelt på ulike grupper.

Blir spennende og se hva helgen bringer. Bilder og tekst kommer i løpet av helgen.

Kurset er over og vi har hatt en megaflott agilityhelg. Vi var så heldig med været at det er ikke til å tro:-) Sol mesteparten av lørdagen og skikkelig knall sol hele søndag, gjorde det hele rett så trivelig også ved siden av selve agility’n. Etter de tilbakemeldingene jeg fikk var folk storfornøyde, og man så stor framgang bare fra lørdag til søndag. Håper alle sitter igjen med en like god følelse som jeg har.

På gruppen min -som forøvrig var en ren parson-gruppe. (Ikke dårlig med 4 små hvite samlet på et kurs. 🙂 fikk vi litt å bryne oss på, og det måtte testes ut litt før vi fikk det til å flyte hele banen igjennom. Men det er jo nettopp det som er meningen med et kurs også; få nye innspill til måter å handle på. Men i alle fall greide vi alle banene feilfritt til slutt, når vi hadde trent litt på momentene. Nå var det kl. 2 og 3 hunder på min gruppe, så listen var lagt litt høyt for oss som enda ikke har debutert, men vi kom ut av det på en veldig grei måte synes jeg. Vi er så absolutt på rett vei! Og det er bare så vannvittig deilig når det sitter og alt glir på skinner.

Både Jan Egil og Jenni hadde satt morsomme og  tekniske baner, og må så absolutt ha gjort jobben godt, når man så framgangen fra en dag til en annen. Spesielt morsom synes jeg det var med noen av de aller ferskeste ekvipasjene, som hadde en fantastisk avslutning på kurset. Her begynner man virkelig å snakke om handling 🙂 Utrolig morsomt å se!

Vi har allerede nå begynt å planlegge nytt kurs neste høst, og dato vil komme etterhvert.

 Men nå omsider kommer det bilder fra kurset 🙂 Dessverre har jeg bare bilder fra det ene kurset, da jeg var opptatt med egen hund på det andre.

 

Blide kursdeltagere feirer Jan Egil for andre dag på rad 🙂

Sølvvinnerne Jan Egil og Cirkus ble selvfølgelig feiret med kake og blomster!!!

 

3 thoughts on “Agilitykurs med Jan Egil og Jenny – oppdatert med bilder!

  1. Nei vet du at det tror jeg faktisk ikke 🙂 Er det mulig liksom, se på været i dag!! Vi kunne rett og slett ikke vært mere heldige. Det var bare kos fra ende til annen!

Leave a Reply