Ukens agility-trening

Kort liten oppsummering av ukens trening; På fredag hadde vi en liten økt men slalåm og noen hoppehinder. Grunnet arbeidere i hallen hadde vi liten plass til rådighet, men fikk uansett til en grei økt. Merker at vi har hatt en periode med agilityfri -på slalåmen spesielt. Hun "hopper" litt mye rundt pinnene, sånn at det blir litt lite driv. Det positive er at hun nå går nesten like bra høyreslalåm som venstre 🙂 Teknikken på slalåmen kom seg litt etter hvert igjen utover økten, så håper det faller helt på plass i løpet av et par treninger til.

I dag har vi trent med team-Østmo gjengen, og vi satte en helt enkel liten bane med med fart. Vi fikk også trent masse slalåm og felt på bommen. Siden det ble litt mer teknisk trening på fredag, var det greit å kjøre litt enkelt i dag. Alt i alt en grei trening! Det gikk også kjempefint med de to andre som var med i dag, og jeg ser et par lovende emner her 🙂

 På torsdag hadde forresten Diva greid å fått tak i et batteri til røykvarsleren, som hun da hadde spist hull på.  Det ble en telefon til giftsentralen for å forhøre meg om hva vi skulle gjøre, og fikk beskjed om å holde et lite øye med munnen hennes og få i henne drikke. Nå ser det heldigvis ut til at det går bra, men den hunden kommer til å gi meg hjerteinfrakt en vakker dag altså! Hvor får hun tak i alt??? Det siste jeg gjøre hver dag jeg skal reise fra henne er og sjekke om det kan ligge noe noen steder som hun kan få tak i, men enda "området er klarert" er det alltid et eller annet. Som regel litt mer uskyldige ting. Hun har begynt å få teken på å åpne noen skuffer, og  hun kan nemlig hoppe høyt for å åpne også…Går hun inn for det, får hun til det meste den frøkna mi :/

Leave a Reply