Jakten på en agilityklubb

Debuten til Diva nærmer seg, og klubbjakten er i gang:)

Vi ønsker oss en inkluderende klubb, som ønsker å ta vare på medlemmene sine, men som også har ekvipasjer med litt ambisjoner. Har vært i kontakt med et par klubber til nå, og nå er vi litt i tenkeboksen… men tror jeg vet 🙂

Det blir et spennende år, og jeg håper den lille frøkna mi skikker seg vel når vi skal ut og konkurrere.. resultatmessig aner jeg ikke hva vi skal forvente, men vi håper i alle fall å komme til mål en gang i løpet av de første startene våre:) Ikke for det, har opplevd 11 strake disk( eller var det 13?) før vi kom igjennom vårt første løp med en av mine tidligere hunder, så hvem vet… Kanskje vi går for ny rekord…? hi hi. Utover våren vil det vise seg..

Nå står påmelding til Moelv 7. og 8. februar for døren, og da får vi ilddåpen!

Vi speider… men dette er fra i høst 🙂

Leave a Reply