Nytt familiemedlem -"Turbo"

3 hunder

Brått så satt jeg der med 3 hunder gitt… Har alltid  sagt at to hunder er perfekt, og at 3 blir kaos… Så får vi nå se da, om det stemmer eller ikke;)

Har sagt at jeg har lyst på en sheltie til, men hadde vel egentlig tenkt å vente et år til minst. Sånn ble det nå ikke. Kennel Sunborne hadde nemlig fått en aldri så liten turbo i kullet etter Baileys søster, og denne har på sett og vis blitt hengende ved meg noen uker nå, greide ikke helt å la den slippe. Prøvde å få Hanne i klubben til å ta ham da, sånn at jeg kunne få den ut av hodet;) Men et år for tidlig for henne. Det har blitt en periode med skal-skal ikke-skal- skal ikke, og sykdom i familien gjorde det ikke lettere, for tiden gikk og han ble 9 uker, så nå måtte noe skje hvis jeg skulle tenke på å ha ham. Fikk Jorun -oppdretter til å ta ham med til Stav så jeg/ vi fikk hilst på ham. Renate har jo mast i ukesvis om at vi skulle ha ham, men ansvaret faller jo på meg. Får jeg tid nok til å trene 3 stk? Ja mange tanker ble det…  Vi fikk i alle fall hilst på ham på Stav, men jeg sendte ham med Jorun hjem igjen, måtte tenke og snakke litt mer om det på vei nedover fra Gudbrandsdalen. Det måtte bli nå eller aldri, han var jo alt 9 uker. En nydelig liten valp var det, og jeg fikk flere til å titte på ham der oppe, for å få andres meninger også.  Lang historie kort, vi dro innom Brøttum på vei hjem, og tok med oss det lille nurket hjem. Så langt verdens herligste lille valp, sover hele natta i buret sitt, og er bare helt nydelig på alle måter. Velkommen til familien: Sunborne Balda Batalla  med kallenavn ” Turbo”.! Måtte bare bli det etter at han har blitt omtalt som turboen de siste ukene. Vi får se om han lever opp til navnet;)  Men helst bare leve opp til det på agilitybanen… hehe…. Time will show… I mens er det 3 stk hunder som storkoser seg med hverandre. Bailey har fått en lekekamerat som leker på samme nivå som seg selv, Diva har fått en ny “kose og mose”-kompis 😀

 Diva og Turbo hilser

DSC_0165

DSC_0199

 

DSC_0192

 

DSC_0189DSC_0186DSC_0181DSC_0179DSC_0175DSC_0172DSC_0170DSC_0169

Leave a Reply