Sommerferien 2011

Ja da var 3 deilige ferieuker over, og vi kan se tilbake på 3 uker med nydelig vær, akkurat sånn en sommer skal være. De to første ukene ble tilbragt på Gustavsvik Camping i Örebro, som er Renates sommerparadis. Der var vi for det meste opp i 20 stk rundt middagsbordet. Da kommer det kjente fra fjerne og nær på camping. Det er en veldig flott 5 stjerners campingplass, alltid fullt belagt på sommeren. Nå hadde vi med oss gjerde, så vi kunne gjerde inn “tomta” vår, og det hjelper godt i forhold til alle de som hele tiden skal hilse på hundene. Da gikk hundene selv bort til gjerdet når de hadde lyst til å hilse. Lille Turbo har dermed blitt veldig godt sosialisert i ferien, og fått sett mye, samtidig som vi har kost oss og slappet av det meste av tiden. Han har fått sett/hilse på både hester, geiter, kaniner, høner, masse folk, masse forskjellige hunder, vært i skogen, vært i trafikken, vært på bading, gått i bånd, løpt løs…ja mye har han opplevd på de 3 ukene her. Etter to uker begynte vi på hjemturen, men vi skulle bare ta en natt i Karlstad på Skutberget camping, Den ene natten ble til 5 faktisk, været var så fint at vi så ingen grunn til å reise videre. Skutberget er ikke noen spes fin campingplass og av en litt annen standard enn det vi kom fra, men beliggenheten er jo alldeles nydelig. Vänern rett ut, og store gressletter som hundene kan løpe på, og ikke minst kjempefint turterreng i skogen. Skutberget er et hundeparadis! I Örebro mangler man en sjø og bade i, men her fikk man i alle fall den muligheten..Diva svømte masse, Turbo plasket og sprutet og Bailey vasset… helt til siste dagen, da endelig turte han og hoppe ut for å svømme han også. Og da svømte han ja:) Så nå håper jeg at han har kommet over den terskelen og at han vil fortsette og svømme.. DEt første jeg gjorde forresten når jeg kom til Örebro var og reise å kjøpe noen agilityhinder ( det var planlagt altså;)) 4 enkle lette hoppehinder, en slalåm og en tunnell. De to førstnevnte til å stikke ned i bakken. Helt genialt og ha med på ferie, og ikke minst på helgestevner, hvor det ofte er dårlig med oppvarmingshinder. Alle hinder ligger i hver sin pose, og lette og fine og bære med seg til der man vil trene.  Fikk til et par treningsøkter i Örebro også, før de tok i bruk sletta si til enda flere campere. I Karlstad satte jeg den opp på sletta rett bak bilen, og der kunne den stå oppe til jeg reiste. Nå var det bare Bailey som fikk trent, tør ikke ta sjansen på å slippe Diva på campingplass, blant katter og diverse.. Men i alle fall noen greie småøkter på ham i løpet av ferien, han som er såpass urutinert trenger jevnlig trening.

This slideshow requires JavaScript.

Nå er vi hjemme og Diva fikk sin første økt på noen uker i går kveld, og syntes det var rett så gøy, men trenger å få justert hoppingen sin litt, satset litt i hytt og pine i iveren sin, selv om det gikk bra. Skal ta en liten økt også i dag, og så er vi klare for helgens stevne. Eller klare og klare, skal ikke påstå det kanskje….men vi skal i alle fall stille 😉

Leave a Reply