Nesstevnet 6. og 7. august

Vi kan begynne med selve stevnet, som var bra arrangert men dog litt lange dager. Ferdig kl 19.15 på lørdag..noe i nærheten også på søndag. Tror forsåvidt ikke at arrangørene kunne gjort så mye annerledes, det var veldig mange startende… De var også veldig raske med premieutdelingene etter hver klasse, så resultatservicen var utmerket. Lørdag var det strålende vær, på søndag var det tilsvarende dårlig vær.

For min egen del ble ikke stevnet helt som jeg håpet på, og jeg  er egentlig relativt knust akkurat nå… som mange vet har jeg jobbet en del med terrier-Diva og trangen til å løpe ut av banen og yppe til bråk. Dette har nå gått kjempebra i nesten et helt år, og vi har hatt en utrolig fin sesong.  Vi skulle debutere i kl 3 agility denne helgen, i hopp har vi gått noen løp i kl 3 allerede. Jeg så fram til en spennende høstsesong… Så skjer det igjen, det som absolutt ikke skal skje. Hun løper av banen og ypper på en hund… vi er tilbake ved utgangspunktet. For det første er jeg livredd hun skal skade noen, for det andre blir det ikke ålreit for meg som fører å ikke kunne stole på henne… og jeg er nå redd hun må pensjoneres allerede som 4 åring. Det synes jeg midt sagt er helt forjæ….!!!! Har lagt ned en del jobb på henne, og hun er aboslutt et ok agilityemne, som jeg hadde håpet å kunne utvikle enda videre. Jeg er så trist så trist 🙁 

Ble tipset om at jeg kanskje burde prøve å sterilisere henne, kanskje det kunne hjelpe på. Noen med erfaring fra det der ute???? Enn så lenge tas hun ut fra konkurranser til jeg evt har noen løsning. Kanskje var det veldig dumt av meg å starte henne etter en måneds agilityfri, og litt bedagelige feriedager med bare rolige turer. Jeg vet ikke… ???Hun var i alle fall veldig høy ute på banen, selv om hun var kjempefin og avbalansert før start. Tydelig at det det var kjempegøy å gå agility igjen, men på den annen side har hun ikke fokuset 100 % der heller, siden hun finner på tull. Jeg var ganske knekt når jeg kom hjem på lørdag, men på den annen side måtte jeg prøve å glede meg over Bailey sine prestasjoner.

Ung og utrutinert som Bailey er, så har det blitt noen disk i de første startene hans, men han har fått med seg et par premier også da, og i noen av løpene er det føreren som har vært helt på tryne. Regner med at det blir relativt ustabilt enda en god stund framover, men i helgen var jeg virkelig storfornøyd. Han har også vært på sommerferie, men har fått trent noen økter underveis i ferien, det hjalp nok på en del. Første løpet på lørdag var Hopp 1, og han gikk strålende til jeg dro ham med forbi en tunnel -en vegring -men resten gikk kjempebra. Vi ble nr 6 med desidert best tid, selv med vegringen. ( 4,6 m/sek)

Løpet kan du se her:http://www.youtube.com/watch?v=ONE1ivIaXB0

Andre og siste løp denne dagen var Åpen hopp, her gikk han alldeles strålende og endte på 3. plass med feilfritt løp. Dessverre ble ikke dette løpet filmet. Tid: 5 m/sek 🙂

Søndagen startet igjen med hopp 1 for vårt vedkommende. Gikk kjempebra på det våte gresset, men nok en gang greide jeg å dra ham forbi et hinder. Det ble en vegring, mens resten av løpet var strålende. Denne gangen fikk vi en fjerdeplass og med tid 4,5 m/sek.

Løpet ser du her: http://www.youtube.com/watch?v=YWtPxH8pn9M

Åpen hopp løpet denne dagen var litt mer kronglete, så her ble det en disk. Men her kunne jeg glede meg over en strålende slalåminngang, faktisk helt rå 🙂

Til helgen er vi påmeldt i Fredrikstad, men siden jeg bare har en hund igjen å gå med, og som bare skal gå hopp forløbig, så er jeg litt usikker på om jeg reiser ned for å gå et løp pr dag. Er i tenkeboksen….

Totalt oppsummert etter helgen ble Bailey plassert i 3 av 4 løp – Det var en kjempeopptur:)

Leave a Reply