1. plass og første opprykk for Bailey’sen:)


Fredrikstad-stevnet 13. og 14. august
Ett løp pr. dag -siden jeg bare har en hund å gå med for tiden og siden vi kun går hopp… tja…reise eller ikke? Vi reiste -og gjett om jeg er glad for det.
Helt grei bane, selv om man måtte være litt rask selv på slutten, for å få med de tre siste hinderne. Løp så fort jeg greide, og det holdt akkurat…puh! Feilfritt! Nydelig slalåm på denne hunden min om dagen og flyter godt, har foreløbig litt store svinger, men det skal vi bruke vinteren på å jobbe med… Jeg er kjempefornøyd med ham, ting er veldig på gang om dagen liksom. Av 6 løp til sammen på de siste to helgene, har vi kun disket et, og det er en helt grei diskprosent det;) Spennende var det å se på resten og så vente på resultatene. Og jaaa, endelig var vi på toppen av pallen,vi har vært så nære mange ganger nå, så godt og endelig lykkes helt, og ikke minst var det vårt første opprykk:) Så da var det verdt turen da, og evt annet ville bli ren bonus.

Søndagens hopp løp startet vannvittig bra, var på forhånd litt usikkert på slalåminngangen, men bestemte meg for å satse og ikke safe der, og det gikk så bra. Gikk bra til det var igjen ca 5 hinder, da fikk vi en stor sving, som gjorde at jeg ble stående så lenge at jeg ikke kom meg over før røret, og måtte ta et bakombytte. Det lar seg ikke gjøre når jeg må komme meg over igjen før han kommer ut av tunnel. Jeg prøvde altså, og det endte med at vi kom samtidig, og jeg dro han forbi et hinder. Fikk ropt ham tilbake og fullført, men vi endte da med 5 fp pga vegring. Dessverre har jeg bare slutten av løpet med, siden det var litt kameraproblemer. Det beste har ikke blitt med, men, men… Plasseringen ble dog ikke så dårlig allikevel. Kun en ekvipasje var feilfri! Dermed ble det en 2. plass på oss, siden vi hadde best tid:) En første og en andreplass etter helgen -ja jeg er bare kjempefornøyd!!! På seks løp totalt de siste to stevnene, har vi kun disket et løp. Det er en diskprosent jeg kan leve med;)
Under kommer det halve løpet som ble filmet…

Leave a Reply