Høstens treninger/kurs er i gang

Mandagene er i høst forbeholdt å holde treninger her hjemme, og vi holder på så lenge det går før mørket setter inn for fullt, i første omgang ut sepember. I høst er det to grupper fordelt over 3 timer. Så er det å håpe at de får noe nytte av det;) Grunnet ekstrem nedbørsmengde forrige mandag, sto den ene gruppa over, men den andre kom godt i gang. Blir spennende å følge de utover høsten!

Ukas bane er satt, og vi fortsetter å jobbe med slalåmen som vi gjorde forrige uke, samt litt fremadsending og handling. Baileysen får bli med ut og teste senere i dag, så vi ser om noe skal forandres på.

 

Har også satt opp egen bane for hoppteknikk, så kan man varme opp litt på den før treningen begynner…

Vi satser  på “smal bane” denne uka også, fortsatt veldig vått på halve banen, og ser ikke ut som det tørker opp til i morgen i alle fall…vanninga er visst satt på igjen 😛

Godt å krølle seg sammen når regnet høljer ned ute… ( og vips så skvatt et øre opp igen…)

Leave a Reply