Running Contacts uke 3

Her kommer en videosnutt av dagens trening, nå på uke 3. Turbo sin økt først, og så kommer Bailey sin når jeg får redigert ferdig…Jeg ser framskritt på Turboen, nå løper han for det meste mye bedre framover og ikke så mye opp i høyden, selv om det kommer noen i ny og ne. Kjenner det kan skorte litt på tålmodigheten innimellom, mye opp at og opp at og opp at -sa jeg opp at…? Men så lenge ting går framover, så får man leve over med det. Vi hadde mange bra treff i dag, og jeg tenker og begynne og klikke på treffene nå. Fram til nå har hovedfokuset vært og løpe framover godt nok, og vi har selvfølgelig mer å jobbe med her, men framskritt JA!

Og her kommer nå Bailey sin søndagsøkt…. Jeg var veldig fornøyd med de to første ukene, men denne uken her har jeg ikke vært helt fornøyd med framgangen.  Jumper litt mer på slutten nå enn de to forrige ukene, men lurer på om det har sammenheng med “klikk og belønn”. Så  fort klikket kommer så snur han seg nå mot meg for å få godbiten, i stedet for å ta ballen. Dette fører til at han løper litt dårligere framover, og dermed blir feltene også dårligere. Jobber med å finne ut av det her, så får vi se. Vi skulle egentlig begynt på planken denne uken, men har holdt meg til teppet siden det ble som de ble. Men for all del, han har en del ganske bra treff også;)

2 thoughts on “Running Contacts uke 3

  1. Hei Hege!
    Har fulgt med på de første innelggene dine om rc og vist er det fremgang 🙂 Av egen erfaring vet jeg at rc er vanskelig, men ikke gi opp! Når hundene dine får stabilisert seg på nedgang og stigen sammen, vil du få igjen for alt grunnarbeidet du legger til grunn nå. En slurvete grunnmur, gir et dårlig hus. Forsett å jobb og dette kommer til å bli rå bra 😀
    Hilsen Silje & Liz

    1. Godt du ser litt framgang også;) Vi har fortsatt drøye tre måneder igjen, så kan jo ikke gi opp i alle fall… men det er godt man har dette som pusher en framover i alle fall 🙂

Leave a Reply