To stevner -to napp – og vi er nå i Hopp kl. 2:)

Moss-stevnet

Utesesongen tok for vår del til i Moss 1. mai, og det er alltid litt ekstra spennende.  Det skulle ikke by på noen problemer, Baileysen var i kjempeslag han, med unntak av kanskje bomfeltet da, vi har dessverre nesten ikke fått trent det den siste tiden, og det bar det preg av. Det ble hoppende felt og ikke løpende felt;) Dermed ble det 5 fp i ag kl. 1 M og 4. plass.

Lagløpet var et helt suverent diskløp, han tok med seg et hinder ekstra bare, men fine svinger og veldig på nett ellers, med unntak av bomfeltet. Nå må vi få trent felt altså!!!!

Sånn nærmere kl. sju på kvelden var vi klare for hoppløpet vårt, og for et løp!!! Bare så fornøyd med ham, fin, fine svinger og helt på nett. *Resultat – 1. plass og opprykk nr 2. Kanskje på tide, siden det første kom i august… Bedre sent enn aldri…….;)

Nordkisastevnet

Så var det klart for Nordkisastevnet nå i helga, og siden vi arrangerte på lørdag så ble det kun start på søndag. Men for en dag -nok en gang! Vi startet med feilfritt løp og seier i hoppklassen med en fart på 5,05 m/sek. Vi hadde en liten snurr men ellers et kjempeløp, og siste nappet var herved i boks. Så til helgen stiller vi i hoppklasse 2:) Da brukte  vi 1 år fra kl. 1 til 2, så forsetter jeg i samme tempo er vi i klasse 3 om et år igjen…det går ikke så fort liksom -men farta i banen er det ikke noe å si på – og det er vel der “problemet” ligger 😉 Men samma det, det viktigste er at hunden min løper, så får vi bare bruke litt lengre tid på å komme opp i klassene da. Han elsker uansett det han driver med, enten han er i kl. 1 eller 3.

I agilityløpet gikk han bare knall, men fant ut han skulle ta med et hinder ekstra til venstre for slalåmen….hva han skulle dit og gjøre er et godt spm siden jeg gikk den andre veien… men, men… Feltene satt, og svingene kjempebra, jeg kan ikke være misfornøyd med den disken der, selv om det var litt surt allikevel;)

Neste løp var lagløpet, og der gikk han også et veldig godt løp med unntak av flyvende felt på bommen i stedet for løpende…Vi ble stående med 5 fp, mens resten av laget fikk en del feil, så resultatet ble nr. 4 av 5.. men laget kom igjennom!!

Til slutt var det duket for Åpen Hopp duellen mot Nina & Mikko og Elin & Trixie, og selvsagt alle de andre, men vi tre hadde liksom en greie på gang da;) Med andre ord så gjaldt det å kjøre alt “hva remmer og tau kunne holde”, her var det ingen som kom til å spare på kruttet….Elin & Trixie var første ut, de fikk en knalltid med dessverre et riv. Så var det oss, og vi jaget på fra start, jaget litt mye til tider, så planen om å bremse opp før de rette tunnelene så vi fikk kortere svinger, den forsvant liksom underveis, men fyyy så gøy, og masse rop fra sidelinjen gjør så man gir alt….Feilfritt løp ble det ( 4,8 m/sek), og så var det å følge med på Nina & Mikko som gikk rett etter oss. De ga jernet, var feilfrie….og jagge ble det ikke klokket enn 21 hundredeler før oss;) Uansett er jeg  kjempefornøyd og  ser fram til mange flere dueller uttover sesongen. Gleder meg til helgen og Oslo Hundeswhow:)))))))) Og verdens beste Bailey er fortsatt verdens beste….for meg………

2 thoughts on “To stevner -to napp – og vi er nå i Hopp kl. 2:)

Leave a Reply