Nesstevnet -med seier i siste liten

Så er høstsesongen i gang her til lands, og Nesstevnet var førstemann ut… Etter et fantastisk stevne i Karlstad var vel sjansen for en liten nedtur absolutt til stede, for det å komme gjennom 5 av 6 løp er ikke hverdagskost for oss gitt;) 

Ganske riktig, så var vi litt tilbake til gamle-tralten, og det ble 4 disk på 6 løp…. fordelt over to dager. Skal ikke være lov å diske kl. 1, men joooda, vi greide den bragden både lørdag og søndag v gitt 😛

Mens derimot i hopp 3 debuten vår  på lørdag gikk det ganske så bra, Baileysen fungerte utemerket hele veien, men dro forbi en pinne i slalåm, og en utålmodig fører hadde ikke tid til å gå ordentlig tilbake, så det ble en vegring når vi skulle ta  den på nytt igjen også. Dermed fikk vi 10 banefeil der, men ellers veldig bra, så jeg er absolutt fornøyd med den debuten.

På søndagen disket vi begge de to første løpene, og det var kun åpen hopp igjen å gjøre det på -sånn helt på tampen av dagen.  Denne gangen samarbeidet vi rett så bra, og det ble et feilfritt løp i det minste:) Spent var jeg på om noen hadde slått tiden, vi gikk ikke på vårt aller rasekste , men et helt greit løp var det. DET ble en knepen seier -kun to hundredeler foran nr 2, men seier er seier;)  Det var 8. stevne på rad med pallplass det;)

Nå ser vi fram mot nye utforinger til helgen på Stav-stevnet, gleder oss stort til 4 stevner på en helg. Dvs konkurranser fra  fredag ettermiddag og uttover helgen… Vi blir mange fra klubben som reiser også, så det blir kjempehyggelig:)))

Ellers går et par kvelden denne uken med til nybegynner kurs i agility for Eidsvoll Hundeklubb, samme også neste uke, og når man er på jobb på dagen, så blir det ikke mye tid til slaraffenliv disse to ukene gitt. Etter kl 21 på kursdagene er det tid for egne hunder, så det er mørkt når man går inn på kvelden ja!

Forige helg hold jeg kurs her hjemme for de som alt har gått litt/konkurrert agility, og 7 ivrige ekvipasjer holdt ut gjennom en meget våt og  regnfull lørdag. Til slutt var bare halve banen igjen over vannflaten, men det gikk da bra det også. Vi avluttet heldigvis med strålende vær den søndagen, og en fin og positiv gjeng var det! Ingen sak med kurs da:)

Leave a Reply