Stavstevnet 2012…….ERROR…ERROR…

ERROR…….TRådløs nettverkstilkobling ikke aktivert….. Hva skal man si…annet enn at jeg og Baileysen ikke var helt på nett denne helgen. Tut og kjør -hører hva du sier -men skal bare ta med denne først…-
gjenspeiler mye av helgen. Noe bra innimellom men vi jobbet ikke som et team denne helgen altså. Men ingen grunn til å grave seg ned for det. Været var strålende, det samme var stevnearrangementet. Fine baner, fine forhold, Rask resultatservice og premieutdeling…( ikke at det hadde så stor betydning for meg egentlig ;))
Vi presterte å diske i 7 av 8 løp, en prestasjon i seg selv det! Vi kom heldigvis igjennom et agilityløp på søndagen da, så vi snek til oss en pallplass med 2. plassen vår;) Viktig å holde tradisjonen i hevd, var dette 9. stevne på rad med pallplass nå tro?
Sånn ellers så var det en kjempehelg på alle måter. Vi var mange fra Eidsvoll Hundeklubb denne gangen, og klubben forsynte seg godt av premiebordet, det er bra noen tar ansvar… hehe..
Vi koste oss i alle fall ute til midnatt hver kveld med god mat og hyggelig selskap, og til og med OL-gull i håndball fikk vi med oss. YEAH!!!!!!!!!!!
Nå er det bare og glede seg til neste agilityhelg med gjengen:)
På lørdag tar jeg en tur til Bjerke for å prøve å gi Nordisk deltagerne litt kamp før nordisk på søndag, tenker dem skjelver i buksene nå..;)
Ha en fin uke – TUT OG KJØR!!!!!!!!

!

Super s
Super stevneplass
Så ble det en pallplass så vidt det var;)

Tatercamp vår;)

 

 

Leave a Reply