Eidsvolls første agilityhall er jaggu en realitet :)

Så var det jammen et faktum, my dream has become true – jeg har egen agilityhall!!!!

Det er noen år siden idéen ble klekket, og det begynte med at jeg sendte ut en liten spørreundersøkelse til de aktive i miljøet rundt her. Noen svarte, andre gadd ikke… De som svarte var dog veldig positive, mens andre ikke gadd svare fordi det aldri kom til å bli aktuelt allikevel ?!?! ( det var faktisk svar jeg fikk når jeg etterlyste svar….) Neivel sier nå jeg i dag… IKKE DET NEI?!?!

Hvis det er innstillingen så blir det selvsagt ikke noe av, men vil man nok -får man det til…. Det er selvsagt ikke billig å sette opp en hall, så det er helt klart et økonomisk spørsmål også, og at man kommer til å tjene penger på det er nok ganske utelukket. Men jeg kunne tenkt meg å fått inn nok til at hallen kunne betalt seg selv. Men det får vi nå se på etterhvert. Hovedgrunnen til dette prosjektet her er selvsagt at jeg selv ønsker bedre treningsforhold på vinteren, og det er ikke alltid man kan sitte på gjerde og vente på at andre gjør noe med det, noen ganger må man hoppe i det selv for å gjøre noe med det. Og det har jeg da gjort ….jeg har hoppet i det, og om det blir til glede eller besvær det vil tiden vise! Men akkurat nå gleder jeg meg som en unge til å ta hallen i bruk og også å kunne dele det med andre i miljøet rundt meg.

Håper at dette er med å øke aktiviteten og interessen for agility i og rundt Eidsvoll, og at vi kan få en positiv og triveleg atmosfære i miljøet rundt og i hallen.

Men før hallen kan trenes i skal kunstgress legges, og jeg har heldigvis fått med meg en super dugnadsgjeng -så gress blir det på onsdag (forhåpentligvis) DEt blir nok en tøff jobb med å få lagt gresset, men det er det verdt… Hallen bør dermed være treningsklar denne uken. Vi er mange som gleder oss :)))))))))))

Priser på uteleie og tider etc vil komme under linken “agilityhallen”

10 thoughts on “Eidsvolls første agilityhall er jaggu en realitet :)

 1. Helt utrolig at det lot seg gjøre… tenkte vel at du var litt sprø da du begynte å lufte ideen…
  Og se nå hva ei sprø dame har fått til!!
  Ønsker deg og hundene dine, samt alle andre flotte og trygge treninger i den nye hallen!!

  1. De gærne har det godt… i alle fall en liten stund… ellers så selges bare hallen på rot om et år eller to… ikke verre enn det 😉

 2. Så utrolig bra!!! Gratulerer… Eller kanskje ikke…? Det blir hardt å konkurrere mot noen som har egen treningshall 😉.

  1. Åh…ikke sikkert det gjør så store utslag… har jo trent på vinteren før også, men da ble det “litt” mer kjøring bare 😉

 3. En stor stjerne til deg Hege for at du prøver å bidra til et bedre agility miljø og kanskje de Norske prestasjoner !Pga plass eller økonomi er dette noe vi andre bare kan drømme om. Jeg håper du kan klare etterhvert å få dekket noe av dine bygge utgifter, og at mange kan nyte denne hallen i mange år fremover:)) Du får lage noen uoffisielle konkurranser med inngangspenger , kanskje vi andre også kan bidra litt med det økonomiske:))

Leave a Reply