Seier til Eidsvoll Hundeklubb i firkantcup Agility :)

Til info: Så har denne flotte gjengen i ettertid forlatt EHK og startet sin egen agilityklubb; http://romerikeagility.weebly.com -velkommen til en aktiv agilityklubb 🙂

——————————————————-

Firkantup i agility ble satt i gang i fjor høst i mellom Nannestad og Omegn Hundeklubb, Hamar og Omegn Hundeklubb og Gjøvik Hundeklubb og oss i Eidsvoll HK. En uoffisiell og morsom lagkonkurranse mellom klubbene, hvor en en stor vandrepokal er den store gulroten.  Vi prøver å arrangere en på våren og en på høsten, og dette rullerer mellom klubbene.  Eidsvoll Hundeklubb startet “ballet” i fjor høst,  Gjøvik hadde på våren og nå altså Nannestad som arrangør. Neste gang blir det da Hamar som er arrangør.

Gjøvik har tatt de to første nappene i pokalen og dermed var det ekstra viktig at de ikke fikk siste nappet og fikk den til odel og eie 😉

Vi hadde litt mannefall denne runden da flere av våre var i utlandet nettopp denne helgen, men vi som var igjen måtte i det minste kjempe med nebb og klør for dette nappet.

Jeg måtte børste støv av Diva som ikke har trent på et år og rakk tre små økter denne uken, men hun hadde defintitivt ikke glemt gamle kunster og var helt i hundre over å få gå agility igjen. Hun dro til med feilfritt hoppløp og en slalåmfeil i agilityløpet ( ble litt “høy”) men dette var bra nok til seier i begge klasser i liten klasse. Hun var mektig stolt av å være konkurransehund igjen og jeg var stolt av lille snuppa som var så flink 🙂

Siri & Lisa dro også til med feilfritt hoppløp i liten, og så var det meg og Bailey som skulle i ilden. Nok et feilfritt hoppløp! Så var det meg og Turbo -som debuterte i helgen, og han var kjempeflink og skikkelig klar for oppgaven. Dog litt ivrig og dro forbi et hinder og forsvant inn i tunnelen, så det ble en disk. Men absolutt en veldig positiv debut :))) Gleder meg til neste helg da han skal debutere offentlig på Kløfta.

Da det var klart for de store hundene var det tre feilfrie hunder fra EHK og vi trengte et godt løp til siden det er fire tellende hunder fra hver klubb. (uavhengig av str)  De store sviktet dog ikke, vi fikk tre feilfrie løp til og vi lå veldig godt an etter hoppløpene.

Så var det klart for agilityløpet.Kunne vi greie  å matche resultatene fra hoppløpene var det store spm!?!?  Siri og Lisa pådro seg en feil, så dro Diva på seg en feil og det var klart for Bailey. Han pleier jo stort å få feltfeil på bommen, så regnet vel egentlig minst med  den feilen. Men tror du jaggu ikke bikkja løp feltet ned da…..wow… endelig et løpende felt!!! Nesten så jeg ble satt ut og misset de tre siste hinderne, men fikk hentet oss inn og gikk inn til nok et feilfritt løp. Iiiihhaaaaa….running contacts :))))) Happy, happy, happy 😀

Turbo gikk ikke ag, så da var det våre fire store hunder igjen… vi trengte et godt resultat til i det minste, og gjerne flere så vi kunne stryke de med 5 fp. Men så ble det disk på Inger & Pia, det ble disk på Karina og Kaiza og en del feil på Hanne…. huff dette begynte å bli nervepirrende…. Siste av våre var Karina med lånehund Isa -kunne de greie det en gang til??? Joda godeste Isa fulgte Karina som en drøm og det ble feilfritt løp. Da ble vi stående med 10 fp totalt etter ag + hopp. Et meget respektabelt resultat!!!!

Nå hadde vi ingen formening om hvordan de andre klubbene hadde gjort det, rakk ikke følge med på det i mellom løp og oppvarming. Så dette ble spennende…. hadde Gjøvik greid det nok en gang eller hadde Nannestad gjort det like bra???  Det begynte med individuell premiering, og det var i grunn moro det 😉

Jeg tok begge førsteplassene i liten klasse med Diva,   jeg tok begge førsteplassene i mellomklassen med Bailey og Karina & Isa tok seier i agilityklassen i stor. Dermed tok Eidsvoll Hundeklubb ikke mindre enn 5 klasseseiere av 6 mulige!!!  Dessuten tok Siri en 2. plass og en 3. plass. Karina en 1. plass, en 2. plass og en 3. plass. Utrolig moro!!! Heeeiiiiaaa Eidsvoll 🙂 Sammen er vi dynamitt!

Eidsvoll Hundeklubb’s første napp i pokalen 🙂
En veldig glad gjeng etter premiesanking og seier i firkantcup 2012 🙂

2 thoughts on “Seier til Eidsvoll Hundeklubb i firkantcup Agility :)

    1. Vi takker for det 🙂
      Ja blir spennende med Turbo, må venne meg til at han må følges mye tettere enn Bailey ellers tar han snarveien til meg 😉

Leave a Reply