Hinderinnlæringskurs i Agility i januar

ehk_logo
Hinderinnlæringskurs agility –vinteren 2013

Eidsvoll Hundeklubb arrangerer hinderinnlæringskurs for nye ekvipasjer i januar 2012.
Grunnleggende lydighet er en fordel.
Pris: kr 1000,- for medlemmer av Eidsvoll HK / kr. 1400,- for alle andre.
Kurset foregår i agilityhallen til Hege’s Hundehjørne på Bøn følgende datoer:

DATO: KLOKKESLETT:
Fredag 4/1 2013 kl. 18-20
Lørdag 5/1 2013 kl. 10-12.30
Søndag 6/1 2013 kl. 10-12.30
Lørdag 19/1 2013 kl. 10-12.30
Søndag 20/1 2013 kl. 10-12.30

Minimum 5 deltagere – maksimum 10.
Bindende påmelding innen 30.desember 2012 til Hege : designkaker@gmail.com eller 900 40 132
hall åpningen

3 thoughts on “Hinderinnlæringskurs i Agility i januar

 1. Hei Hege. Har lenge hatt lyst til å starte m agility m min Breton tispe. Er medlem i ehk, men er ikke med på treningene der. Prøvde å ta bronsemerket, men hun fant noe på bakken i en av øvelsene, og ble underkjent. Lurer på om du kanskje var “sekretæriat” den gangen. Har vært der et par ganger etterpå bare. Men betaler fortsatt…

  Hva jeg egentlig lurer på er hun MÅ ha bronsemerket for å begynne på agility, og om du vet om vi i såfall har mulighet til å ta d nå snart. Lurer også på om dere skal ha flere “nybegynner kurs” nå på våren. Foreløpig går jeg mo gips. Den skal av i løpet av 14 dager, og jeg må ta d m ro en stund etter d.

  Har også en venninde m to hunder (tror d er “tibber”) som også

  1. …og resten forsvant…prøver igjen.

   Har ei venninde som også er litt interessert, og som heller ikke har mulighet nå m en gang!

   Unnskyld rotet, håper likevel du kan svare! 🙂

  2. Hei! Hyggelig at dere vil prøve dere på agility 🙂 Det blir lyst ut nytt kurs mot våren igjen, men har ikke datoene klare enda. Dere trenger ikke bronsemerke i lydighet for å gå hinder innlærings kurs i agility. Men vanlig hverdagslydige ser vi at hundene er. Har du vært på lydighet i Ehk er det nok en annen Hege du har møtt 😉 send meg gjerne en mail så kan jeg denne info så snart kurs datoer er på plass . E-post: designkaker@gmail.com

Leave a Reply