Aktiv uke i hallen

Nissemesterskap 2012Det har vært en relativt aktiv uke i hallen til og være rett før jul. Nissemesterskap på onsdag, som er Eidsvoll Hk juleavslutning for agilitygruppa og Thomas-trening på torsdag.  8 ekvipasjer vågde seg ut og meldte seg på i kampen om å bli årets nissemester  denne småkjølige onsdags kvelden i desember.  Nissemesterskap er ikke som andre mesterskap i agility, så her var det en runde med hund og en runde uten hund¨, og så er det sammenlagt resultatet som gjelder. Moro ble det, og det ble kjempet hardt for og hente hjem tittelen 🙂 Jeg sto over selv, og fungerte bare som arrangør, men jeg måtte visst i ilden på bane uten hund allikevel gitt………

Årets nissemestere heter Satu Niemi og Nicki, og er en av våre helt ferske ekvipasjer. Nr. 2 Ble Karoline Bakken og Hero og nr. 3 ble enda en av være ferske ekvipasjer; Maiken Tømta og Kiara. Vi gratulerer!

Nissemesterskap 2012

Som agilityansvarlig i Eidsvoll Hundeklubb ønsket jeg også å dele ut noen priser til de som har utmerket seg litt i løpet av året. “Årets nykommer”-pris ble delt ut til Satu og Nicki, “årets ildsjel”-pris gikk til Hanne Thanem og så hadde jeg to priser som het “Jevnt og trutt” prisen og den ble delt ut til Maiken Tømta og til Marita Inga. Gratulerer til alle!

Torsdag kveld ble viet til Thomas-trening, og dette var årets siste trening med ham, men vi starter opp igjen i uke 2 og fortsetter uttover vinteren og våren. Og skulle du sett….fikk jaggu litt å jobbe med denne gangen også……..blir man da aldri utlært? 😉 Litt forskjellige utfordringer med to forkjellige hunder ble det også.  Trente en økt igjen på denne banen i går, og fikk jobbet litt med tightere svinger på Bailey og at Turbo tar med seg alle hinder. Mye bra på begge!

I dag fikk vi treningsbesøk av Jeppe med Anton og Silje med Liz, og da ble selvfølgelig stoppeklokken tatt fram og det ble en liten duell 😉 Dette er noe jeg har veldig godt av i alle fall, for her kan man ikke sluntre med noe skal man vinne, for her blir det kjørt hardt 🙂 Fikk i alle fall  et par riktig fine runder med ganske så fine svinger også, og det ble vel dagens beste tid på  den siste av de.  Begynner i alle fall og få grepet på banen nå, og lar den stå oppe noen dager til så vi får jobbet enda litt på et par,tre ting uttover uken.  Må passe på og trene nå som temperaturen er fin, man vet jo aldri hvor lenge det varer.  4 agilityøkter har det i alle fall blitt denne uken, og det føles helt greit 🙂

Nå laver snøen ned, så satser på i alle fall en skitur eller to i uka med hundene for litt kondisjonstrening. Vi trenger nemlig enda litt mer krutt i beina skal vi ha mere trykk i svingene våre.

Leave a Reply