Rolig helg med en treningsøkt

Denne helgen har vært ganske stille og rolig, med turer og også litt trening i dag da gradestokken viste litt bedre treningstemperatur enn i går. Eller stille og rolig er vel litt å ta i, med høyløpsk tispe og to hannhunder er det ikke akkurat stille i heimen. Ser fram til normale dager igjen ja, selv om alle sover godt om natten blir det litt ekstra styr.

Dagens trening med Baileysen gikk med på å teste litt felt, bom på full høyde, bom på bakken, og fart, fart, fart… men like fordømt -han bare må hoppe det siste steget. ARGHHHHH! Var så fornøyd etter onsdagens økt, da hadde han fine treff og kun to miss. I dag bare miss….. 0 Skal redigere filmen i løpet av uken, men ikke så mye å se annet at han jumper egentlig. Ellers trente vi litt svinger, og vi hadde en del fine svinger i dag også.

Turbo fikk også en økt, og også her mye bra svinger. En og annen stor sving, men generelt veldig bra. Bomfeltet sitter også  bra, og han har ganske bra tempo over bommen nå.  Vippa er fortsatt litt skummel, så jobber en del med den. Han liker best at jeg holder den enda. Vil så gjerne gå den, men om jeg ikke rekker å ta i mot, så blir han usikker neste gang igjen. Fortsetter å jobbe godt med den og “vippa” kommandoen framover.

Litt slalåminnganger må til og trente en del rundt og hente inngang. Mangler fortsatt litt teknikk og driv i slalåmen, men håper det kommer etterhvert. Liten filsnutt av Turboen her:

One thought on “Rolig helg med en treningsøkt

Leave a Reply