BRONSE LAG- NM 2017

Selv om vær og føre absolutt kunne vært mye bedre, greide vi oss tross alt greit nok.  På lørdagens kvalifisering var det Turbo som trakk det lengste strået, og meget overraskende tok han hjem seieren i hoppklassen av de ca 55 startende i mediumklassen, og med det var vi sikret finaleplass på søndag 🙂  Utrolig gøy!!! (De 7 beste i hver gikk videre) Bailey disket dessverre og hadde en sjans igjen i ag løpet. 

Først ut i ag løpet var Turbo, som nok en gang presterte feilfritt løp. Bailey som har meget tynne løpende felt eller ikke felt, bestemte jeg meg for å prøve safe med stopp på feltet, det var bare det at han stoppet litt for tidlig og dermed tok et elegant hopp over feltet 😛 Ellers et strålende løp, men ingen finale med 5 fp. Turbo derimot tok en tur til på pallen og ble nå nr 2, med reserveCACIAG. 

Så var det tid for lagkonkurransene, vi hadde greid å kvalifisere to lag, og jeg hadde en hund på hvert av de. Det første laget med Bailey på, fikk dessverre 15 fp, men alle ekvipasjer igjennom og finale ble det. Bailey gikk forresten et strålende  feilfritt lagløp!!! 

Så var det Turbo sitt lag. Vi var siste startende på laget på laget sto med 5 fp. Nå gjaldt det! Og joda Turbo klinket til med sitt tredje feilfrie løp for dagen, og vi gikk opp i ledelse etter første dag.  En fantastisk prestasjon av Turbo denne dagen. 

Så var det tid for finalen på søndag, og jeg kunne ikke fått en dårligere start. Jeg hadde mikset med klokkeslett for oppmøte, og kom for sent til briefing i hoppløpet. 3 min var alt jeg fikk, og det var ikke mulig å få lært seg banen på den tida. Dette var en bane man virkelig trengte og utnytte briefing fullt ut. Og med tidlig start kunne ikke det gå bra, jeg hadde ikke snøring på halve banen og måtte lese nr underveis. Det ble seff disk, og jeg er så utrolig lei meg på Turbo sine vegne, som virkelig fortjente en handler som handlet ham på best mulig måte. Dette er vel den såreste disken jeg noengang har hatt, Turbo var på nett og gjorde eksakt som han skulle. Dette kunne blitt så bra…  men med disk var vi ute av NM dansen individuelt …

Men lagene skulle fortsatt kjempe om medalje. Bailey sitt lag lå på 8.plass etter dag 1 og gikk ut som lag nr 2, og vi kjempet og sto med 0 fp etter ag løpet, noe mer kunne vi ikke få gjort denne dagen, bare så synd vi hadde med oss såpass feil fra dag 1.  Turbo sitt lag startet som siste lag siden vi leder etter dag 1, og igjen skulle vi ut som siste ekvipasje på laget. Laget sto med 5 fp, og nå var det feilfritt som gjaldt!!!  Og det gikk superbra… vippa satt, det fløt så godt, så kom vi til bommen og det var kun to hopphinder rett fram i mål…. joda…feltet satt, folk jublet og mulig jeg også ble revet med…vet ikke…men så drar Turbo forbi siste hinder (!!!!) og tror han er ferdig.. så glad og så fornøyd..  og der røyk gullet..  Men heldigvis da, så holdt det til Bronse og vi kom på pallen. For mine tre lagkamerater Mette, Maud og Linn var dette aller første gang, og jeg er så glad for at de fikk oppleve det 🙂 HURRA FOR BRONSE!!!!!

Leave a Reply