Jaaaa!!!! Turbo og jeg skal til VM!!!!!

What to say????? Turbo (sjølveste ruslebiffen)  og jeg ble nr 3 på landslagsuttaket og skal faktisk representere Norge både individuelt og lag under årets VM i Liberec i Tsjekkia i oktober!!!!! Jeg er mektig stolt, ydmyk og glad, endelig er “reserveplassforbannelsen” brutt 😉 I tillegg er vi også tatt ut på både lag og individuelt i årets Nordiske mesterskap i Sverige i august. Og ikke nok med det.. også Bailey er tatt ut på landslaget og skal gå Nordisk individuelt. Fantastisk hunder som har jobbet som helter denne helga!!! 

Selve utraket hang i en tynn tråd, da jeg lå syk fra mandag, men heldigvis slapp feberen taket i siste liten og jeg var feberfri natt til fredag og fikk somlet meg opp til Trondheim. Litt slapp riktignok, men vi måtte bare prøve og gjøre vårt beste. Vi hadde et noe dårlig utgangspunkt etter første uttak og lå på 8.plass og 10.plass, og VM hadde jeg egentlig slått fra meg. Men det viser seg at vi er bedre når vi ligger i angrepsposisjon enn i forsvarsposisjon, og vi har virkelig jobbet hinder for hinder og løp for løp i helga! Jeg visste at vi måtte sanke poeng hele veien skulle vi ha noen sjans, og jammen greide vi det ikke på hengende håret. Turbo gikk tre feilfrie løp i helga, og et med 5 fp, så selv om akkurat denne feltfeilen i siste løp skulle vise seg å bli nervepirrende, så holdt det akkurat til 3.plass sammenlagt og den siste av de individuelle plassene i VM. Tror jammen ikke det har gått helt opp for meg enda det her, og jeg skal innrømme at det falt en tåre når vi ble lest opp..  

Bailey manglet res i to agilityløp før helga, dvs vi måtte ta poeng i begge denne helga, noe jeg egentlig ikke hadde helt troen på skulle gå. Men joda…en 5 fp i ag på lørdag og jammen feilfri med seier i ag i siste løp søndag skulle vise seg å holde til plass på Nordisk individuelt i alle fall. Så også i år to hunder i landslagstroppen 🙂

#Sunborne kennel 

#Norsk Hundeutstyr

One thought on “Jaaaa!!!! Turbo og jeg skal til VM!!!!!

Leave a Reply